Sourd Games 2025 -Η γιορτή των παιδιών: Γέμισε χαμόγελα και παιχνίδια η κεντρική πλατεία Κοζάνης- Δείτε φωτογραφίες



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Πάνω από 1200 συμμετοχές παιδιών ξεκίνησαν τα φετινά sourd games στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, το πρωί της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου.

Πρώτα διαβάστηκε ο καθιερωμένος όρκος των συμμετεχόντων ακολούθησε η έναρξη με τον ύμνο της πόλης το ‘έντεκα’ και τα παιδιά γέμισαν την πλατεία παιδικές φωνές και οικολογικά χρώματα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ένα ατέλειωτο παιχνίδι.

Παιδιά και εθελοντές ξεχύθηκαν στην πλατεία παίζοντας και διασκεδάζοντας, σε 9 παιχνίδια σταθμούς που ετοίμασαν με μεράκι οι πρόσκοποι Κοζάνης σε συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο νεολαίας και την ομπρέλα διοργάνωσης των αποκριάτικων εκδηλώσεων, την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Κοζάνης.

Σχολιάστε

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.