Combo που πληρώνουν από Κύπρο και Τουρκία



Στην Τουρκία η αγωνιστική κλείνει με ντερμπάρα, ενώ σπουδαία αναμέτρηση, κυρίως βάσει ονομάτων, υπάρχει και στην Κύπρο, με τον ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται την Ανόρθωση. Δείτε τι αξίζει για ποντάρισμα σήμερα καθώς και ποτε ανοιγει η elabet για να παίξετε τις επιλογές μας.

  1. Γαλατάσαραϊ – Μπεσίκτας (19:00)

Η πρωτοπόρος Γαλατά, με 8 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία, σκορπάει τρόμο. Σκοράρει για.. πλάκα και ετοιμάζει σχήμα με δίδυμο επιθετικών του Όσιμεν και Ικάρντι. Η Μπεσίκτας προέρχεται από σπουδαίο ευρωπαϊκό διπλό επί της Λυών (1-0), βρίσκεται κι αυτή σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει τη δυναμική να προβληματίσει τη Γαλατά, ο άσος χρειάζεται κάλυψη. Καταλήγουμε στο combo 1Χ & Over 2,5 σε απόδοση 2.05.

ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση (20:00)

Συνεχίζουμε από την Κύπρο και πάμε στο ντέρμπι της ημέρας. Ο ΑΠΟΕΛ, με τον Μανόλο Χιμένεθ πλέον στον πάγκο του, γνώρισε την ήττα την Πέμπτη από την Μπάνια Λούκα. Στο πρωτάθλημα ο Ισπανός τεχνικός ξεκίνησε με το.. δεξί, με το εμφατικό 5-0 επί της Ομόνοιας Αραδίππου. Η Ανόρθωση επέστρεψε στις ήττες (1-0 από την ΑΕΚ) και διέκοψε το μίνι αήττητο τριών αγώνων. Δεν δείχνει ικανή για πολλά πράγματα η φετινή Ανόρθωση. Ακόμα και να το παλέψει στο «ΓΣΠ», δεν θα αποφύγει την ήττα, κρατάμε τον άσο συνδυαστικά με το Under 4,5 στο 1.73.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.