Δυο λόγια στη μνήμη του Τάσου Καπρίνη – Του Λ. Τσικριτζή



Άλλος ένας φίλος έφυγε «πριν την ώρα του». Ο Τάσος Καπρίνης.

Τον ξέραμε από μικρό, αλλά τον γνωρίσαμε καλύτερα όταν ήρθε στην Οικολογική Κίνηση Κοζάνης τη δεκαετία του 1990. Έδωσε το «παρών» σε μια σειρά εθελοντικές δράσεις: δενδροφυτεύσεις, ενημερωτικές εκδηλώσεις για το περιβάλλον, καθαρισμούς πάρκων κλπ. Ειδικά στις ποδηλατοπορείες που οργανώναμε για τους μικρούς μαθητές των σχολείων ήταν πάντα ο πρώτος (και ψηλότερος !).

Διαρκής ήταν η σχέση του και με τον αθλητισμό και ειδικά με το βόλεϊ. Υπάρχουν προφανώς αρμοδιότεροι να μιλήσουν γι’ αυτό. Απλά εδώ θα υπενθυμίσουμε ότι έπαιξε για αρκετά χρόνια βόλεϊ στον «Εθνικό» Κοζάνης, όταν η ομάδα ήταν στις δόξες της και είχε ανεβεί στην Α’ Εθνική την περίοδο 1988-89. Αλλά και όταν αποσύρθηκε δεν έπαψε να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες και «αποδράσεις» στη φύση.

Υπήρξε ενεργό μέλος του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης επί σειρά ετών.

Τα τελευταία χρόνια τον κέρδισε και το τένις, ενώ ασχολήθηκε και με την ιστιοπλοΐα (για να μπορεί να ξανοίγεται στο Αιγαίο).

Πολλά τα μεράκια , κοντό το νήμα της ζωής ..

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, την οποία πάντοτε φρόντιζε και στήριζε.

Καλό σου ταξίδι, Τάσο

Λ. Τσικριτζής

(Φωτογραφία 1997. Ποδηλατοπορεία στον Άργιλο. Μπροστά ο Τάσος Καπρίνης)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.