Μοιρασιά στο Κλάσικο, αμφίσκορο από την Πρέμιερ Λιγκ



Μετά το πέρας των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, οι ομάδες ρίχνονται στις μάχες των πρωταθλημάτων τους. Φυσικά ξεχωρίζει το μεγάλο Κλάσικο στην Ισπανία, ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, ενώ στην Ελλάδα ξεχωρίζει η μάχη της ΑΕΚ στις Σέρρες με την τοπική ομάδα.

Διαβάστε το αναλυτικό κουπόνι στοιχήματος και δείτε εδώ περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος.

  1. Άστον Βίλα – Μπόρνμουθ (17:00)

Περνάμε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Πρέμιερ. Ομαδάρα η Άστον Βίλα που έκανε το 3/3 στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ καταφέρνει και δείχνει ανταγωνιστική και στο Πρωτάθλημα, κατοικώντας στην τέταρτη θέση. Βέβαια το σημερινό είναι ύπουλο ματς. Αυτό, διότι η Μπόρνμουθ του Ιραόλα είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή και στο προηγούμενο έκανε την έκπληξη, επικρατώντας της Άρσεναλ. Ένα κλικ πιο μπροστά η Άστον Βίλα, αλλά θα χρειαστεί κάλυψη, 1Χ με αμφίσκορο στο 2.00.

  1. Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (22:00)

Κλείνουμε με το ματς της Βραδιάς. Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα παρακολουθήσει το ντέρμπι της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα. Αμφότερες πέτυχαν σπουδαίες νίκες κόντρα σε γερμανικές ομάδες μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ, εντυπωσιακές και οι δύο, κόντρα σε Ντόρτμουντ (5-2) η Ρεάλ, με 4-1 την Μπάγερν η Μπαρτσελόνα. Είναι σίγουρο ότι θα δούμε ματσάρα από δύο κορυφαίες ομάδες. Δύσκολα θα προκύψει νικητής, αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία του 4.45.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις – ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.