Στο Coffee Lab Κοζάνης θα βρεις τα πάντα! – Πολλές επιλογές σε καφέ – ροφήματα και πρωινό – Ξεκίνα τη μέρα σου ευχάριστα!



Το ανακαινισμένο Coffee Lab στην Κοζάνη απλώς δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο

Σε αυτό το φωτεινό, γεμάτο χαμόγελα στέκι, με τη φιλόξενη αύρα, τις μοντέρνες πινελιές και την άψογη εξυπηρέτηση θα βρεις τα πάντα!

Στα Coffee Lab θα βρεις επιλογές από μονοποικιλιακούς κόκκους καφέ υψηλής ποιότητας από τέσσερις χώρες καλλιέργειας Βραζιλία, Γουατεμάλα, Κένυα και Αιθιοπία, ποικιλία σε καφέδες φίλτρου με γεύσεις και εντάσεις που έχουν διάρκεια… αλλά και πλούσια ποικιλία σε ροφήματα, τσάι, energy χυμούς και smoothie.

Στη λαχταριστή βιτρίνα του θα ανακαλύψεις εκτός από το κλασικό κρουασάν βουτύρου και ακαταμάχητα κρουασάν με γέμιση πραλίνα σοκολάτας, φιστίκι, ή φράουλα, χειροποίητες πίτες με χωριάτικο σπιτικό φύλλο, κρύα sandwiches,λαχταριστές μπακέτες και tortilla,donuts,μπισκότα, κριτσίνια αλλά και υγιεινές μπάρες δημητριακών.

Ό,τι κι αν διαλέξεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψεις και για τα υπόλοιπα…

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος: 

Δευτέρα έως Κυριακή 05:30- 22:00

Ωράριο υπηρεσίας delivery: 

Δευτέρα έως Κυριακή: 07:30 – 21:00

Για παραγγελίες delivery και μέσω e-food, box,wolt

 

 

11ης Οκτωβρίου 57, Κοζάνη 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 24610 25577

Facebook: CoffeeLab Kozani

Instagram: coffeelabkozani

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.