Δυνατή «ζαριά» στο Μάντσεστερ, ισορροπημένο σκηνικό στη Βαρκελώνη



Απόψε έχουμε το δεύτερο πιάτο από την 3η αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου, Λειψία – Λίβερπουλ και Μπενφίκα – Φέγενορντ. Το υπόλοιπο κουπόνι περιλαμβάνει αγώνες κυρίως από Αγγλία και Λατινική Αμερική. Δείτε τι αξίζει για ποντάρισμα σήμερα καθώς και ποιες είναι οι νεες στοιχηματικες εταιριες για να παίξετε!

  1. Μάντσεστερ Σίτι – Σπάρτα Πράγας (22:00)

Η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει 4 βαθμούς σε 2 ματς και μηδέν παθητικό, με πιο πρόσφατο το άνετο πέρασμα (4-0) από την έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Υπερτερεί αισθητά της Σπάρτα Πράγας, δικαίως ο άσος δεν έχει καμία αξία. Ωστόσο, δεν θα είναι απίθανο αν οι Τσέχοι συνεισφέρουν στο σκοράρισμα. Άλλωστε, η αρμάδα του Γκουαρδιόλα δέχτηκε γκολ στα 5/6 πιο πρόσφατα ματς. Θα ρισκάρουμε με το G/G στο 2.70.

  1. Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου (22:00)

Δυνατή σύγκρουση αναμένουμε στη Βαρκελώνη, με την Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου. Οι «μπλαουγκράνα» προέρχονται από εμφατική επικράτηση 5-1 κόντρα στη Σεβίλλη για το πρωτάθλημα, εκεί όπου διατηρούνται στην κορυφή, ενώ οι Βαυαροί συνέτριψαν 4-0 τη Στουτγάρδη και παραμένουν αήττητοι στην πρώτη θέση της Μπουντεσλίγκα. Περιμένουμε ισορροπημένο ματς, κάλλιστα μπορεί να μην βγει νικητής, οπότε στρεφόμαστε στην ισοπαλία του 4.25.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.