“Η καλή μέρα από το πρωινό φαίνεται”…6 +1 Προτάσεις για πρωινό και brunch στην Κοζάνη



 

ΜΜΜια

Μια καλή μέρα, ξεκινάει πάντα με ένα καλό πρωινό”

Το πρωινό είναι το πιο βασικό γεύμα της ημέρας και για τον λόγο αυτό οφείλει να είναι πλούσιο, ώστε να μας κρατήσει γερούς, υγιείς και δυνατούς απέναντι στις υποχρεώσεις μας.

Από την άλλη πλευρά η πιο δυνατή γευστική τάση των τελευταίων χρόνων, είναι τα brunch  που σερβίρουν καθημερινά αλλά και τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου τα καταστήματα εστίασης, συγκεντρώνοντας ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον του κόσμου.

Το KOZANILIFE.GR σας προτείνει 6+1 μαγαζιά για brunching με φίλους ή απλά ένα απλό πρωινό στο δρόμο για τη δουλειά, ώστε να ξεκινήσετε τη μέρα σας ευχάριστα και με την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε!

 

Coffe Lab

Το ανακαινισμένο Coffee Lab στην Κοζάνη απλώς δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο

Σε αυτό το φωτεινό, γεμάτο χαμόγελα στέκι, με τη φιλόξενη αύρα, τις μοντέρνες πινελιές και την άψογη εξυπηρέτηση θα βρεις τα πάντα!

Στα Coffee Lab θα βρεις επιλογές από μονοποικιλιακούς κόκκους καφέ υψηλής ποιότητας από τέσσερις χώρες καλλιέργειας Βραζιλία, Γουατεμάλα, Κένυα και Αιθιοπία, ποικιλία σε καφέδες φίλτρου με γεύσεις και εντάσεις που έχουν διάρκεια… αλλά και πλούσια ποικιλία σε ροφήματα, τσάι, energy χυμούς και smoothie.

Στη λαχταριστή βιτρίνα του θα ανακαλύψεις εκτός από το κλασικό κρουασάν βουτύρου και ακαταμάχητα κρουασάν με γέμιση πραλίνα σοκολάτας, φιστίκι, ή φράουλα, χειροποίητες πίτες με χωριάτικο σπιτικό φύλλο, κρύα sandwiches,λαχταριστές μπακέτες και tortilla,donuts,μπισκότα, κριτσίνια αλλά και υγιεινές μπάρες δημητριακών.

Ό,τι κι αν διαλέξεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψεις και για τα υπόλοιπα…

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος: 

Δευτέρα έως Κυριακή 05:30- 22:00

Ωράριο υπηρεσίας delivery: 

Δευτέρα έως Κυριακή: 07:30 – 21:00

Για παραγγελίες delivery και μέσω e-food, box,wolt

 

 

11ης Οκτωβρίου 57, Κοζάνη 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 24610 25577

Facebook: CoffeeLab Kozani

Instagram: coffeelabkozani


ErmionioN

Tα καλύτερα για κάθε ώρα της ημέρας

Μια καλή μέρα, ξεκινάει πάντα με ένα υπέροχο πρωινό και ολοκληρώνεται με έναν καφέ, ρόφημα, τσάι ή φυσικό χυμό από το ErmionioN στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Στο ισόγειο του ιστορικού ξενοδοχείου ErmionioN, θα βρεις το brunch που ονειρευόσουν, καφέ, φρεσκοστυμμένους χυμούς και πολλά μικρογεύματα για όλες τις ώρες της ημέρας που ικανοποιούν κάθε γευστική επιθυμία, είτε είσαι λάτρης του κλασικού είτε αναζητάς κάτι πιο σύγχρονο και healthy.

A perfect day for brunch στο πιο all day και cozy σημείο συνάντησης εδώ και χρόνια.

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος: 07:00 -23:00

Ωράριο υπηρεσίας delivery: 07:00 -22:30

Για παραγγελίες delivery: e-food, volt, box

 

Πλατεία Νίκης 1, Κοζάνη 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 24610 22322

Facebook: ErmionioN Kozani

Instagram: ermionion


Funky Monkey

Στο ‘Funky Monkeyτο brunch περνάει σε άλλο επίπεδο

Μια διαφορετική εμπειρία έχει σχεδιάσει το ‘Funky Monkeyστην οδό Αλιάκμονος 1, στην Κοζάνη, για να απολαύσεις το brunch σου το Σαββατοκύριακο!

Πιάτα ευφάνταστα και δημιουργικά, με γεύσεις που βγάζουν πλήρη ισορροπία σε κάθε μπουκιά, και δένουν αρμονικά μεταξύ τους, υπογράφει η ομάδα του ‘Funky Monkey, χαρίζοντάς σου, μια ολοκληρωμένη εμπειρία γεύματος.

Την ατμόσφαιρα ντύνουν οι μουσικές επιλογές σε jazz και funky ρυθμούς για να απολαύσεις με την παρέα σου το αγαπημένο σου brunch, στο πιο boho μαγαζί της πόλης.

Γεύσου μοναδικές επιλογές σε αλμυρές και γλυκές ‘αμαρτίες’ που θα σου μείνουν αξέχαστες!

 

Αλιάκμονας 1, Κοζάνη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 24610 41293

Facebook : Funky Monkey

Instagram : funkymonkey.coctailbar


Psomaki Coffee and Bakery shop

take a break and enjoy the moment

Το ‘Psomaki Coffee and Bakery shop’ από την πρώτη μέρα λειτουργίας του έγινε το αγαπημένο στέκι, καθώς ξεχωρίζει για την ποιότητα των όσων προσφέρει, την όμορφη και φιλόξενη ατμόσφαιρα του και το άκρως εξυπηρετικό και φιλικό προσωπικό του.

Το ‘Psomaki Coffee and Bakery shop’ κοσμεί εδώ και τρία χρόνια την οδό Ιωνίας στην Κοζάνη και ανοίγει από νωρίς για να καλύψει όλες τις πρωινές σας ανάγκες.

Το πρωί μας καλημερίζουν με εξαιρετικό, μοσχοβολιστό καφέ 100% Arabica που προέρχεται από τη Λατινική Αμερική και την Αφρική, με μοναδικές γεύσεις και εντάσεις, με το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε σφολιάτες κάθε είδους, κρύα σάντουιτς, donuts, κρουασάν, νόστιμα snacks.

Τον κατάλογο συμπληρώνουν τα ροφήματα σοκολάτας σε μοναδικές γεύσεις, χυμοί και τα αρωματικά τσάγια.

Γιατί κάθε πρωί αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα απολαυστικό πρωινό κι έναν καφέ στο χέρι για να ξεκινήσει η ημέρα όπως πρέπει!

Στο ‘Psomaki Coffee and Bakery shop’ θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία σε είδη ψωμιού.

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος: 07:00 -15:00

Ωράριο υπηρεσίας delivery: 08:00 -14:30

Για παραγγελίες delivery και μέσω e-food, box

 

Ιωνίας 32, Κοζάνη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2461 181301

Facebook : Psomaki

Instagram : psomaki_bakery


Sofie’s Café

Απόλαυσε το Brunch σου στο χωριό 

Μία νέα πρόταση έχει για εσένα που θέλεις να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το brunch σου σε ένα φιλόξενο χώρο, μακριά από τη φασαρία της πόλης, το Sofie’s Café, στα Πετρανά Κοζάνης, μόλις 7χλμ από την πόλη της Κοζάνης.

Στο μενού, θα βρεις αυθεντικά και φρεσκοφτιαγμένα πιάτα με βάση αυγό σε αλμυρές και γλυκές ‘αμαρτίες’, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι.

Για λαχταριστά brunch που θα σου μείνουν αξέχαστα το Sofie’s Café έχει τη λύση!

 

 

Πετρανά Κοζάνης

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6971959927

Instagram: sofiescafe_


The Resto Bar

Απλό, νόστιμο και ντελικάτο Βrunch στο The Resto Bar

Τρεις επιλογές για brunch έχει εντάξει στο menu του το ‘The Resto Bar’.

Δύο αλμυρές και μία γλυκιά, που θα ικανοποιήσουν την επιθυμία σου να συνδυάσεις τον καφέ ή το ρόφημα σου, με ένα απολαυστικό πιάτο.

To ‘The Resto Bar’ ξέρει να προσφέρει, τόσο νόστιμα και προσεγμένα γεύματα, όσο κι ένα ιδανικό περιβάλλον, για να χαλαρώσετε και να προσφέρετε στον εαυτό σας, την ενέργεια που χρειάζεται μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού.

Γιατί στην απλότητα κρύβεται η νοστιμιά και στην μαεστρία η αυθεντική γεύση!

 

Κων/νου Καραμανλή & Μελίνας Μερκούρη, Κοζάνη 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 24610 38974

Facebook:RestoBar

Instagram:resto.bar__


ΔΕΚΑ Wine Bar Restaurant

Στο ΔΕΚΑ το brunch αποκτά άλλο νόημα

Αν ψάχνεις ένα μέρος για να απολαύσεις το brunch σου σε ένα chic bar- restaurant στο οποίο η καλαισθησία συναντά την ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος, τότε το ΔΕΚΑ Wine Bar Restaurant στην Κοζάνη, είναι αυτό ακριβώς που θέλεις.

H έμπειρη ομάδα του, φροντίζει καθημερινά να προσφέρεται στο χώρο ένα πλήρες μενού επιλογών σε brunch, με γεύσεις που θα χαρίσουν την απαραίτητη ενέργεια, για τη διάρκεια της ημέρας. Mε την καλύτερη διάθεση και πρόθυμη να  εξυπηρετήσει, όσο θα απολαμβάνεις ένα από τα πιο δυναμωτικά γεύματα της ημέρας.

Ο ιδιαίτερος χώρος του ΔΕΚΑ Wine Bar Restaurant κατάφερε να εισάγει το κάτι διαφορετικό και να αναδειχθεί σε έναν προορισμό, που ξεχωρίζει.

 

 

Στρατηλατών Κοζάνη, απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου  

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6932346454 – 2461031300

Instagram: deka_restaurant

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.