Στο Βελιγράδι για την προώθηση του Oινοτουρισμού της Δυτικής Μακεδονίας η Αντιπεριφερειάρχης Πολυτίμη Φαρμάκη



Για την προώθηση του οινοτουρισμού της Δυτικής Μακεδονίας βρίσκονται στο Βελιγράδι η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Πολιτισμού και Περιβάλλοντος της Δυτικής Μακεδονίας μαζί με τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Τουρισμού και Πολιτισμού Θανάση Παπαδημητρίου, ενημέρωσε με ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η κ. Φαρμάκη.
‘Η Δυτική Μακεδονία διαθέτει πλούσια οινική παράδοση και μοναδικές ποικιλίες τις οποίες παρουσιάσουμε στο Βελιγράδι στις 17/10 σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η Αντιπεριφέρεια Τουρισμού Πολιτισμού και Περιβάλλοντος της Δυτικής Μακεδονίας μαζί με τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Θανάση Παπαδημητρίου και σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία μας.
Ιδιαίτερη σημασία είχε η συμμετοχή τουριστικών πρακτορείων από το Βελιγράδι, που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την προώθηση του οινοτουρισμού μας.
Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία να αναδείξουμε τα εξαιρετικά κρασιά της περιοχής μας, συνοδευόμενα από γευστικά πιάτα που απογείωσαν την εμπειρία. Με τις παρακάτω φωτογραφίες και το βίντεο θα μοιραστώ με όλους εσας στιγμές από αυτή την όμορφη βραδιά! Μαζί, δημιουργούμε γέφυρες συνεργασίας και ανοίγουμε νέους δρόμους για την τουριστική ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας.
Ας συνεχίσουμε να προβάλλουμε την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά και τα μοναδικά προϊόντα μας, κάνοντάς τα γνωστά!! Το νέο φυλλαδιο της Περιφέρειας για τον οινοτουρισμό κέρδισε τις εντυπώσεις!!!’

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.