Καθαρίζουν νωρίς τα «κανόνια», συνεχίζεται η παράδοση στη Μαδρίτη



Οι αναμετρήσεις από την 3η αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ «κλέβουν την παράσταση» στο σημερινό κουπόνι. Τα περισσότερα βλέμματα συγκεντρώνουν τα ματς Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ, Γιουβέντους – Στουτγάρδη και Μίλαν – Κλαμπ Μπριζ. Το υπόλοιπο πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια κυρίως από Αγγλία και τη Λατινική Αμερική. Επίσης, αν η απορία σου είναι «σε ποια στοιχηματική να γραφτω» μπες εδώ!

  1. Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ (22:00)

Οι δύο φιναλίστ του περσινού τελικού Τσάμπιονς Λιγκ κοντράρονται στη Μαδρίτη. Αμφότερες έχουν συναντηθεί πολλές φορές, με την παράδοση να δείχνει ματς με υψηλό ρυθμό και θέαμα. Η Ρεάλ είναι αήττητη σε έξι εντός απέναντι στην Ντόρτμουντ σημειώνοντας τέσσερις νίκες, ενώ τα πέντε ήρθαν Over 2,5. Οι Βεστφαλοί συμπλήρωσαν πέντε διαδοχικά G/G & Over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις. Λογικά θα ανοίξει το μεταξύ τους, οπότε στρεφόμαστε στο Over 3,5 του 2.05.

  1. Άστον Βίλα – Μπολόνια (22:00)

Η Άστον Βίλα είναι σταθερή, ακόμα και στην κακή της μέρα βρίσκει τον τρόπο να μην χάνει. Έχει ξεκινήσει ιδανικά στην επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, με 2/2 νίκες. Μάλιστα, η τελευταία επιτυχία ήταν απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, ενώ παράλληλα κρατάει απαραβίαστη την εστία της. Η Μπολόνια είναι δημιουργική και ανταγωνιστική, ωστόσο δυσκολεύεται να τελειώσει της φάσεις. Ποντάρουμε άσο με Over 1,5 στο 1.90.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.