Ετοιμαστείτε για πέντε συνεχόμενες ημέρες γεμάτες μουσική & γευσιγνωσία στο Sette wine bar restaurant!



Ετοιμαστείτε για πέντε συνεχόμενες ημέρες γεμάτες μουσική, γευσιγνωσία και χορό στο Sette wine bar restaurant στην Κοζάνη!

Η διασκέδαση ξεκινά από το βράδυ της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου με τις μουσικές μίξεις της dj Alexadra Good. Την Πέμπτη αναλαμβάνει με τις μουσικές του επιλογές να  ντύσει τη βραδιά ,ο dj J.RAS, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα απολαύστε πίσω από τα decks τον dj Μπάμπη Αντωνιάδη!

Την Παρασκευή στις 26 Οκτωβρίου,  όπως και κάθε Παρασκευή, το Sette wine bar restaurant , σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε νέες γευστικές εμπειρίες από εκλεκτές ετικέτες κρασιών. Αυτή τη φορά από το κτήμα Στεργίου!  Μην χάσετε την ευκαιρία για ένα μοναδικό ταξίδι στον θαυμαστό κόσμο του κρασιού προς τέρψιν του ουρανίσκου σας!

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου ζήστε την πιο in βραδιά, ανεβάζοντας την αίσθηση της απόλαυσης από την food & cocktails list του Sette wine bar restaurant,  ενώ την ατμόσφαιρα θα ντύσουν με τις εξαιρετικές μουσικές τους, ο Kostas Stachtaris και ο Nikos Tzortzis.

Απολαύστε το φαγητό  ή το ποτό σας με την παρέα σας σε ένα ζεστό και ιδιαίτερο περιβάλλον και γεμίστε τις στιγμές σας με όμορφες αναμνήσεις!

Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2461 027777

Sette wine bar restaurant 

Βασιλείου Φόρη 7, Κοζάνη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2461 027777

Facebook: SETTE 7

Instagram: sette_bar_restaurant

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.