Γιάννης Σιδέρης για εκλογές αρτοποιών: “Αυτές τις Νεοδημοκράτικες τακτικές να τις ξεχάσετε έχετε ξεφτιλίσει τον συνδικαλισμό…”



Εκλογές με συνοπτικές διαδικασίες.

ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ. ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΟΕΔΡΕ κυρινα Απόστολε οι εκλογές έπρεπε να γίνουν αρχές Ιουλίου για να συμμετέχετε και στο συνέδριο τις ομοσπονδίας στο οποίο συμμετείχατε παρανόμως με τους ίδιους αντιπροσώπους. Και τώρα κάνετε αυθημερόν εκλογές. Είστε εκτός καταστατικού και συνδικαλιστικής νομοθεσίας οι εκλογές χρειάζονται γενική συνέλευση εφορευτική επιτροπή και χρόνος για υποψηφιότητες. Αυτές τις νεοδημοκρατικες τακτικές να τις ξεχάσετε έχετε ξεφτιλίσει τον συνδικαλισμό αλλά πάνω από όλα έχετε διαλύσει την αρτοποιεία κάτι πρόεδροι σαν εσένα μαζί με τον αυτοκράτορα πρόεδρο τις ομοσπονδίας Μιχάλη Μουσιο ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ Εκλογές με συνοπτικές διαδικασίες.

ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ. ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΟΕΔΡΕ κυρινα Απόστολε οι εκλογές έπρεπε να γίνουν αρχές Ιουλίου για να συμμετέχετε και στο συνέδριο τις ομοσπονδίας στο οποίο συμμετείχατε παρανόμως με τους ίδιους αντιπροσώπους. Και τώρα κάνετε αυθημερόν εκλογές. Είστε εκτός καταστατικού και συνδικαλιστικής νομοθεσίας οι εκλογές χρειάζονται γενική συνέλευση εφορευτική επιτροπή και χρόνος για υποψηφιότητες. Αυτές τις νεοδημοκρατικες τακτικές να τις ξεχάσετε έχετε ξεφτιλίσει τον συνδικαλισμό αλλά πάνω από όλα έχετε διαλύσει την αρτοποιεία κάτι πρόεδροι σαν εσένα μαζί με τον αυτοκράτορα πρόεδρο τις ομοσπονδίας Μιχάλη Μουσιο ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ

Ιωάννης Σιδέρης αρτοποιός

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Γιάννης Σιδέρης για εκλογές αρτοποιών: “Αυτές τις Νεοδημοκράτικες τακτικές να τις ξεχάσετε έχετε ξεφτιλίσει τον συνδικαλισμό…”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.