Ένα περισσότερο για το 1.75



Ακολουθεί έντονη καθημερινή ποδοσφαιρική δράση μέχρι την επόμενη διακοπή για το Nations League και σήμερα θα κάνουμε παιχνίδι με την Eerste Divisie. Μαζί με το προγνωστικό της ημέρας, δείτε πού μπορείτε να παίξετε και δωρεαν τυχερα παιχνιδια καζινο!

  1. Γιονγκ PSV Αϊντχόφεν – Εξέλσιορ

Η Εξέλσιορ μπορεί να έχασε τον τίτλο στην πρώτη περίοδο μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Ρόντα, αλλά για τον σύλλογο του Ρότερνταμ αυτό δε σημαίνει κάτι. Ο συγκεκριμένος τίτλος εξασφαλίζει συμμετοχή στα play offs όμως ο σύλλογος του Ρότερνταμ στοχεύει στην πρώτη δυάδα και την απευθείας άνοδο στην Eredivisie. Ακολούθησε λοιπόν η εντός έδρας νίκη με 3-2 επί της Μάαστριχτ που ήταν πολύ σημαντική διότι ήρθε με ανατροπή στα τελευταία λεπτά κι έδειξε στην ομάδα του Ντεν Ούιλ πως δεν μπορεί και δεν πρέπει να υποτιμά καμία αντίπαλο. Επομένως περιμένουμε να κάνει πιο δυναμική εμφάνιση απόψε στο Αϊντχόφεν.

Η Γιονγκ PSV συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες και πιθανότατα θα γίνουν τέσσερις. Είναι ένα σύνολο που σκοράρει εύκολα διότι διαθέτει πολύ ταλέντο από τη μέση και μπροστά. Σπάνια όμως κρατά το μηδέν και η άμυνά της θα δεχθεί μεγάλη πίεση απόψε από την εξαιρετική για τα δεδομένα της κατηγορίας επιθετική γραμμή της Εξέλσιορ. Ο αγώνας θα έχει σίγουρα αρκετά γκολ και θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι θα σημειώσουν τουλάχιστον ένα περισσότερο. Το διπλό στο 1.75.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.