Προς την ΑΕΚ το ντέρμπι, δείχνει τα δόντια της η Τσέλσι



Σπουδαία μέρα για ποδόσφαιρο σήμερα με μεγάλα ντέρμπι στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην Ελλάδα ξεχωρίζει αυτό της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, όπου οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη, στην Αγγλία ματσάρα γίνεται στο Λίβερπουλ, με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί τη φιλόδοξη Τσέλσι. Μαζί με τα προγνωστικά της ημέρας, δείτε πού μπορείτε να παίξετε δωρεαν φρουτακια για ταμπλετ.

  1. Λίβερπουλ – Τσέλσι (16:30)

Το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Αγγλία. Η Λίβερπουλ φιγουράρει στην κορυφή αλλά ακόμα δεν έχει δώσει κάποιο δύσκολο ματς κι αυτό κόντρα στην Τσέλσι είναι το πρώτο της σεζόν. Με τους Λονδρέζους να μην έχουν καμία σχέση με την περσινή ομάδα, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία και έτοιμοι να παλέψουν για να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα. Σαφώς φαβορί η Λίβερπουλ, αλλά η Τσέλσι θα δείξει τα δόντια της. Με αυτήν τη λογική πάμε στο Χ2 του 2.30.

  1. ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (20:30)

Περνάμε και στο ντέρμπι της βραδιάς στη Stoiximan Super League, όπου στην Αθήνα η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Για την ώρα καμία από τις δύο ομάδες δεν πείθει, ωστόσο η ΑΕΚ δείχνει πανίσχυρη στη νέα της έδρα, έχοντας χάσει μονάχα από τον Ολυμπιακό στα δύο χρόνια «ζωής» της. Μάλιστα θα θελήσει να πάρει εκδίκηση από την ομάδα που έχασε πέρυσι το πρωτάθλημα. Η έδρα θα παίξει τον ρόλο της, γι’ αυτό και καταλήγουμε στον άσο του 2.07.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.