“Μαζί για την Κοζάνη”: «Κατώτερες των περιστάσεων και πάλι “Ενότητα” και “Κοζάνη, Τόπος Να Ζεις”, ξεχνώντας να μας πουν ότι με τις κακές τους πολιτικές, έφεραν την Τηλεθέρμανση στο απόλυτο αδιέξοδο»



Αφού στριμώχτηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, μη μπορώντας να εκφράσουν μία ρεαλιστική πρόταση για το μέλλον της Τηλεθέρμανσης, “Ενότητα” και “Κοζάνη, Τόπος Να Ζεις” συνεχίζουν να ακολουθούν τη γνωστή πεπατημένη της υποκρισίας, κοροϊδεύοντας κατάμουτρα τους πολίτες της Κοζάνης, για μια ακόμη φορά.

Με τις τελευταίες ανακοινώσεις τους, οι δύο παρατάξεις προσπαθούν και πάλι ανεπιτυχώς να ρίξουν στάχτη στα μάτια των δημοτών, «ξεχνώντας» να μας πουν ότι με τις κακές τους πολιτικές, έφεραν την Τηλεθέρμανση στο απόλυτο αδιέξοδο.

Δεν είναι τυχαίο, ότι τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στα ΜΜΕ, δεν έβγαλαν άχνα για τις δικές τους ευθύνες καθώς ως Δημοτικές Αρχές του τότε, έκρυβαν επιμελώς όλα τα προβλήματα κάτω από το χαλί, χωρίς να πάρουν την οποιαδήποτε πρωτοβουλία για την εξυγίανση της ΔΕΥΑΚ.

Έτσι, η δική τους ανικανότητα και ολιγωρία, έφεραν τα πράγματα σε ένα τέλμα, τα οποία η νυν Δημοτική Αρχή άρχισε ήδη να νοικοκυρεύει, πετυχαίνοντας διαγραφή χρεών και εξασφάλιση της βιωσιμότητας της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης.

Πρέπει πλέον να αντιληφθούν οι δύο παρατάξεις ότι παρωχημένες μικροπολιτικές δε χωρούν στα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα της περιοχής μας.

Ελπίζουμε, “Ενότητα” και “Κοζάνη, Τόπος Να Ζεις”, να μας πουν στις επόμενες ανακοινώσεις τους, τι τελικά έπραξαν για ΔΕΥΑΚ και Τηλεθέρμανση, όταν είχαν στα χέρια τους, τις τύχες αυτού του τόπου.

Γιατί στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο δεν μας παρουσίασαν απολύτως τίποτα, πέρα από την ανέξοδη και ανεύθυνη επαναστατική γυμναστική τους.

Γραφείο Τύπου

Συνδυασμού

«Μαζί για την Κοζάνη»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.