Πως να κερδίσεις στα φρουτάκια



Τα φρουτάκια είναι το πιο γνωστό παιχνίδι τύχης παγκοσμίως. O λόγος που τεράστια μερίδα παικτών τα λατρεύει τα φρουτάκια είναι γιατί είναι ελκυστικά και δεν χρειάζεται να έχει κάποιος ιδιαίτερες γνώσεις και ικανότητες για να κερδίσει. Υπάρχουν φρουτάκια για όλα τα γούστα, καθώς οι πάροχοι προσφέρουν τεράστια ποικιλία στις κατηγορίες τους, για να διαλέξουν οι παίκτες αυτές που τους ταιριάζουν. Ένας ακόμα σημαντικός λόγος της δημοφιλίας τους είναι το γεγονός πως μπορούν να παίξουν ακόμα και με ελάχιστα χρήματα.

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις να παίζεις φρουτάκια ή το κάνεις ήδη με δωρεαν φρουτακια, θα πρέπει να το δεις σαν διασκέδαση και μόνο. Είναι αρκετοί αυτοί που πιστεύουν πως υπάρχουν κάποια κόλπα και μυστικά για να βγουν κερδισμένοι. Ισχύει όμως κάτι τέτοιο;  Σε αυτό το άρθρο θα λυθούν όλες οι απορίες που έχεις και θα μάθεις αν μπορείς να το πετύχεις.

Πως να κερδίσω στα φρουτάκια

Μάλλον θα σε στεναχωρήσουμε, καθώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Δεν μπορείς να είσαι κερδισμένος μακροπρόθεσμα και ο λόγος είναι η γκανιότα που υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια και εξασφαλίζει το νόμιμο ποσοστό κέρδους τους. Αν λοιπόν η μέση επιστροφή που έχουν τα φρουτάκια στους παίκτες είναι 95% αυτό σημαίνει πως σε κάθε 1000€ τζίρου το καζίνο κερδίζει σίγουρα 50€ αφού επιστρέφει τα 950€.

Μπορείς να κερδίσεις μεγάλα ποσά, είναι όμως καθαρά θέμα τύχης κι όχι επειδή θα βρεις το μαγικό κόλπο για να μπερδέψεις το φρουτάκι. Όλα τα slots λειτουργούν με τη Γεννήτρια Τυχαίων Αριθμών RNG, ένα μικροτσίπ που παράγει άπειρους συνδυασμούς ανά δευτερόλεπτο. Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν είναι εφικτό κάποιος να μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμα το οποίο βγαίνει τυχαία.

Διάβασε περισσότερα για το θέμα στο stoiximatikesetaireies.gr!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.