Επιστρέφει «αγριεμένος» ο Καμπάτσο, διπλό στο… σπίτι της η Παρτίζαν



Η Ευρωλίγκα είναι στο επίκεντρο σήμερα, με 5 αναμετρήσεις να υπάρχουν στο πρόγραμμα. Λάτιν πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο, με Βραζιλία, Περού και Κολομβία. Δείτε τι αξίζει για ποντάρισμα σήμερα καθώς και ποιες είναι οι νεες στοιχηματικες εταιριες για να παίξετε τις επιλογές μας!

  1. Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός (21:45)

Αγώνας μεταξύ του ζευγαριού του περσινού τελικού της Ευρωλίγκα. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν, μετρώντας συνεχόμενες ήττες. Πιο πρόσφατη στον «εμφύλιο» από την Μπασκόνια, που την άφησε στο 1-2 στη διοργάνωση. Υπό πίεση ο κόουτς Τσους Ματέο, ακούγονται ήδη ονόματα για αντικαταστάτες του (Σκαριόλο). Ο Παναθηναϊκός πήγε για… τουρισμό στο Παρίσι και το πλήρωσε με την πρώτη του ήττα από την πρωτάρα Παρί. Κατέθεσε ένσταση μετά το ματς, αναμένεται η απόφαση. Η Ρεάλ πρέπει να βγάλει αντίδραση, καθώς είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Ο Καμπάτσο επιστρέφει μετά την τιμωρία του και περιμένουμε να βγει μπροστά. Ποντάρισμα στους πόντους του Αργεντινού, το Over 10,5 δίνει 1.85.

  1. Μακάμπι – Παρτίζαν (21:05)

Περνάμε στην Ευρωλίγκα, όπου η Μακάμπι ξεκίνησε με νίκη τη «διαβολοβδομάδα», επικρατώντας 93-91 της Εφές, χάρη στο νικητήριο καλάθι του Τζέιλεν Χορντ. Εκπληκτικό ντεμπούτο για τον Σέιμπεν Λι, στην πρώτη του εμφάνιση σημείωσε 23 πόντους και μοίρασε 5 ασίστ, σε μόλις 22 λεπτά συμμετοχής! Η Παρτίζαν έκανε… σεφτέ στις νίκες, με το 86-78 επί της Μπάγερν. Η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 22 πόντους, όμως ο Ομπράντοβιτς έκανε ροτέισον, κάτι που μπορεί να ωφελήσει τους Σέρβους σήμερα. Άλλος ένας παράγοντας υπέρ της Παρτίζαν είναι πως το ματς διεξάγεται στο «Alexander Nicolic», δηλαδή το δικό της γήπεδο. Ουσιαστικά εντός έδρας η Παρτίζαν και πολύ πιο γεμάτο ρόστερ από τη Μακάμπι, έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Επιλογή το διπλό μαζί με το χάντικαπ +11.5 πόντων υπέρ των Ισραηλινών στο 2.02.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.