Χρήστος Μάνιος: Ο Νεότερος Πρωταθλητής της Μακεδονικής Δύναμης στην Εθνική Ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων



Με μεγάλη υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο αθλητής του συλλόγου μας, Χρήστος Μάνιος, θα στελεχώσει την Εθνική Ομάδα Taekwondo στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων, που θα διεξαχθεί στα Τίρανα της Αλβανίας 7 με 10 Νοεμβρίου 2024. Ο Χρήστος, στην κατηγορία βάρους -33kg, κέρδισε επάξια τη θέση του στην Εθνική Ομάδα, αποδεικνύοντας την αφοσίωση και το ταλέντο του. Παρότι είναι ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής στην ιστορία του συλλόγου που κατακτά αυτή τη διάκριση, το βιογραφικό του περιλαμβάνει ήδη δύο Χάλκινα Πανευρωπαϊκά μετάλλια στην μικρότερη κατηγορία τα Kids, καθώς και δύο Βαλκανικά μετάλλια, ένα Αργυρό και ένα Χρυσό.

Για 22 συνεχή χρόνια, οι αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης κερδίζουν με την αξία τους τις θέσεις στην Ελληνική Εθνική Ομάδα, φέρνοντας σημαντικές επιτυχίες. Ο σύλλογός μας έχει συμβάλει στην κατάκτηση 7 παγκόσμιων, 26 ευρωπαϊκών και 24 βαλκανικών διακρίσεων, και 20 χρόνια βρίσκεται στις 3 πρώτες θέσεις των κορυφαίων συλλόγων της χώρας, εδραιώνοντας τη φήμη του ως ένα από τα κορυφαία κέντρα Taekwondo στην Ελλάδα.

Αυτές οι επιτυχίες δεν αφορούν μόνο τα μετάλλια και τους τίτλους, αλλά και την έμπνευση που δίνουμε στους νέους της περιοχής μας. Μέσα από τον αθλητισμό καλλιεργούμε αξίες, προσφέροντας στους νέους την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Ο Χρήστος Μάνιος είναι ένα φωτεινό παράδειγμα αυτής της παράδοσης αριστείας και σκληρής δουλειάς που συνεχίζουμε να στηρίζουμε με αφοσίωση.

Τα όνειρα είναι για τους αθλητές και οι ομάδες για να τα πραγματοποιούν

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.