Σημεία για ξενύχτηδες…



Στη Βραζιλία, η Σάο Πάολο υποδέχεται στην εξαιρετική έδρα της τη Βάσκο που αποδυναμώνεται όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της. Οι γηπεδούχοι διατηρούν εξαιρετική πρόσφατη παράδοση καθώς μετρούν 8 νίκες και 2 ισοπαλίες στις 10 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους. Έχουν καλύτερη ομάδα και με τη βοήθεια των οπαδών τους πιστεύω ότι θα φτάσουν στη νίκη, ο άσος στο 1.67 και υποχωρεί. Δείτε εδώ την πτωση αποδοσεων σε όλα τα ματς της ημέρας.

Στη Β Βραζιλίας η ιστορική Σάντος προπορεύεται με 56 βαθμούς. Σήμερα φιλοξενείται από την αρνητική Σαπεκοένσε που έχει τη χειρότερη έδρα της κατηγορίας. Νομίζω ότι μια στοιχειωδώς καλή Σάντος θα πάρει το διπλό εκεί μέσα, σημείο που βρίσκεται σε απόδοση 1.87.

Στη Β Κολομβίας η ουραγός Ρεάλ Σανταντέρ που έχει ξεχάσει τι πάει να πει νίκη, αναμένεται να τα βρει δύσκολα από την Γιανέρος που έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία. Η Σανταντέρ διαθέτει χειρότερη άμυνα και επίθεση μαζί και η Γιανέρος σκοράρει εύκολα. Διπλό που πληρώνει στο 2.20.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος μπείτε στο bookenemy.gr!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.