Hermes Tours: Ανακαλύψτε τα πανέμορφα Ζαγοροχώρια σε μια διήμερη εκδρομή



Ανακαλύψτε τα πανέμορφα Ζαγοροχώρια σε μια διήμερη εκδρομή που ξεκινά το Σάββατο, με αναχώρηση από Πτολεμαΐδα και Κοζάνη. Ταξιδεύουμε στο κεντρικό Ζαγόρι, όπου η φυσική ομορφιά και η παραδοσιακή αρχιτεκτονική θα σας μαγέψουν. Στο Μονοδένδρι, θα θαυμάσουμε τα πέτρινα γεφύρια και το Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής, χτισμένο στην εκπληκτική χαράδρα του Βίκου. Γεύμα στο γραφικό Τσεπέλοβο και διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στα Ζαγοροχώρια, με ελεύθερο χρόνο για να απολαύσετε την ηρεμία του τοπίου.

Την Κυριακή, συνεχίζουμε για τα Ιωάννινα, με περιήγηση στο κάστρο της πόλης και ελεύθερο χρόνο δίπλα στη λίμνη. Το ταξίδι ολοκληρώνεται με επίσκεψη στο γραφικό Μέτσοβο, όπου θα περιηγηθείτε στα σοκάκια και θα επισκεφθείτε την Πινακοθήκη του Αβέρωφ. Επιστρέφουμε το βράδυ γεμάτοι υπέροχες αναμνήσεις από τη φύση και την παράδοση της Ηπείρου. Ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο!

19- 20 Οκτωβρίου & 2-3 Νοεμβρίου 

Για διακοπές και εκδρομές με ασφάλεια, άνεση και εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες επιλέξτε  HERMES TOURS!

Κλείστε έγκαιρα θέση!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Hermes Tours, Ειρήνης 4 Κοζάνης &

25ης Μαρτίου & Πόντου Πτολεμαΐδα 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας Κοζάνης: 2461 031613 & 24610 36613 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας Πτολεμαΐδας: 24630 20280 &24630 21228

hermes-tours.gr 

Facebook: Hermes Tours

Instagram: hermes_tours.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.