9ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης: Συμμετοχή εκπαιδευτικών σε πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο “Διδάσκοντας την περιβαλλοντική βιωσιμότητα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση”



Οι εκπαιδευτικοί του 9ου ΔΣ Κοζάνης συμμετέχουν σε πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο Σχεδίου: “Διδάσκοντας την περιβαλλοντική βιωσιμότητα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση”, με ημερομηνία έναρξης  31/12/2023 και ημερομηνία περάτωσης 30/06/2025 και χορηγούσα αρχή την EΘΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ-IKY.

Επισκέφτηκαν και επιμορφώθηκαν στο Espinho της Πορτογαλίας από 21-9-20024 έως 29-9-2024 κέρδισαν πολλαπλά οφέλη, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Με τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, οι εκπαιδευτικοί όχι μόνο ενίσχυσαν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, αλλά αποκτήσαν πρακτικά εργαλεία που αφορούν περιβαλλοντικά ζητήματα.

 

Εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν

Σαββίδου Σταυρούλα-Διευθύντρια, Τζήκα Παναγιώτα-Δασκάλα, ΚουτσογεωργοπούλουΜαρία-Δασκάλα,ΒούβλιαΣτυλιαννή-ΔασκάλαΑγγλικών, Αρβανίτης Νικόλαος-Δάσκαλος ,Ιωάννα Γιώτα-Δασκάλα Πληροφορικής, ΚαρυπίδουΑναστασία-ΔασκάλαΓερμανικών,ΠαπανικολάουΑθανασία-Δασκάλα,Τσολαρίδης Ιωάννης Δάσκαλος Ειδικής Αγωγής και Ρόμπη Μελπομένη-Δασκάλα.

 

Διεύθυνση:ΑιμιλιανούΓρεβενών5

 Τηλέφωνο: 2461030661

Ιστολόγιο:https://blogs.sch.gr/9dimkoza/

Πολλές ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα, καθώς και στα ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+ που μας δίνουν την δυνατότητα συμμετοχής σε αυτά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.