To ‘The Cups Coffee Workshop’ στην Κοζάνη γράφει τη δική του ιστορία!



The Cups Coffee Workshop έχει τη δική του ταυτότητα στην Κοζάνη!

Την γωνία στην πλατεία Λασσάνη 8 στην Κοζάνη, κοσμεί το The Cups Coffee Workshop. Ένα μαγαζί που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή χάρη στην ποικιλία του καφέ, τις πλούσιες προτάσεις σε πρωινό, brunch και snacks, καθώς και για την άριστη εξυπηρέτηση του.

Η εταιρεία The Cups Coffee Workshop ξεκίνησε το 2018 από δύο νέους ανθρώπους τους Ζυμάρα Ιωάννη και Κωνσταντίνο, με στόχο να αφήσουν το δικό τους στίγμα στον υπέροχο κόσμο του καφέ και με σκοπό να δώσουν αυτό που λείπει από τη μέρα σου!

Σε έναν καλαίσθητο χώρο, με ζεστό περιβάλλον και ιδιαίτερο design μπορείς άνετα να απολαύσεις τον καφέ σου παρέα με μια γλυκιά ή αλμυρή επιλογή από την πλούσια ποικιλία του, ή μπορείς εύκολα και γρήγορα να παραγγείλεις στο χώρο σου!

Στο The Cups Coffee Workshop θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας καφέ καθώς και πλούσια ποικιλία ροφημάτων σοκολάτας και τσαγιού που θα εκπλαγείς!

Εδώ, λοιπόν, αξίζει να ξεκινήσεις την ημέρα σου για να προμηθευτείς μπαγκέτα, τραγανή και αφράτη ταυτόχρονα, βουτυράτη τυρόπιτα ή σπανακόπιτα και άλλες επιλογές σε σφολιατοειδή, ποικιλία σε κρουασάν, donuts, κέικ, καθώς και healthy προτάσεις.

Επίσης θα βρεις πλούσια ποικιλία σε brunch που θα ικανοποιήσουν την πιο γευστική σου επιθυμία!

Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα – Κυριακή 07:00-22:00

Ωράριο delivery: 08:00 – 20:00

Και για παραγγελίες delivery μέσω e-food

 

 

Πλατεία Λασσάνη 8, Κοζάνη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2461 034663

thecupscw.gr

Facebook: The Cups Coffee Workshop

Instagram: thecupscoffeeworkshop

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.