Ανοικτή η Υπηρεσία του ΕΒΕ Κοζάνης έως και τη Δευτέρα 21/10εν όψει των Επιμελητηριακών Εκλογών



Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενόψει των επικείμενων εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης, που θα πραγματοποιηθούν στις 1 και 2 Δεκεμβρίου 2024, ανακοινώνει στα μέλη του ότι η υπηρεσία του στην Κοζάνη (Ι. Φαρμάκη 2), θα παραμείνει ανοικτή κατά τις εργάσιμες ημέρες σε συνεχές ωράριο, από ώρες 07:30 π.μ. μέχρι τις 7μ.μ.,  από την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου έως και την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024. Η παράταση του ωραρίου λειτουργίας της υπηρεσίας αποφασίστηκε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών που επιθυμούν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, ώστε να μπορέσουν να ψηφίσουν στις εκλογές. Πληροφορίες: τηλ. 24610 34669.

Επίσης, επισημαίνεται ότι δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη που έχουν εγγραφεί στο Επιμελητήριο μέχρι και τις 30/11/2023.

Ειδικότερα, θεωρούνται ταμειακώς ενήμερα:

-τα νομικά πρόσωπα (εταιρείες) μέλη του Επιμελητηρίου που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ. μέχρι και το έτος 2023 &

-τα φυσικά πρόσωπα ή υποκαταστήματα ημεδαπών επιχειρήσεων μέλη του Επιμελητηρίου που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ. ή την ετήσια συνδρομή στο οικείο Επιμελητήριο μέχρι και το έτος 2023

Η τακτοποίηση των ανωτέρω οικονομικών υποχρεώσεων πρέπει να γίνει το αργότερο 40 μέρες πριν από τις εκλογές, ήτοι έως και 21/10/2024 και ουδεμία παράταση δύναται να δοθεί.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.