Ζευγάρι για υψηλό τέμπο στο Nations League!



Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας με την Ιρλανδία, ωστόσο η δική μας επιλογή θα έρθει από το ζευγάρι Αυστρία – Νορβηγία, το οποίο αφορά τον 3ο όμιλο της Β’ κατηγορίας. Δείτε τις σημερινές επιλογές καθώς και τα παμε στοιχημα προγνωστικα της ημέρας!

  1. Αυστρία – Νορβηγία (21:45)

Η γηπεδούχος έχει 1-1-1 έως τώρα στον θεσμό και καίγεται για τη νίκη σήμερα, ώστε να πιάσει την αντίπαλό της στην κορυφή. Βέβαια, είναι ορατό να υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στο… ρετιρέ, μετά το πέρας της αγωνιστικής, αν έχει κερδίσει νωρίτερα η Σλοβενία στο Καζακστάν. Η Αυστρία πάντως έχει δείξει πως είναι ομάδα που παίζει σε υψηλό τέμπο, με τις ευκαιρίες της και τα γκολ της, αλλά και την όχι τόσο στιβαρή άμυνά της.

Η Νορβηγία πορεύεται δίχως ήττα (2-1-0, 5-1 γκολ), τη στιγμή που μετράει και 6/8 Over 2,5. Όσο έχει τον Χάαλαντ στη σύνθεσή της, ελπίζει ότι ένα γκολ θα το πάρει από το «θωρηκτό» της Μάντσεστερ Σίτι. Υπάρχει όμως κι ο Σόρλοθ, που κάνει εξίσου καλή δουλειά μπροστά. Φαίνεται… αδιανόητο να μη σκοράρει μία τόσο καλή επίθεση.

Τα 3 τελευταία ματς των δύο ομάδων είχαν G/G, στα 2 εξ αυτών βγήκε και Over (ακριβές σκορ 2-1), οπότε δεν μένει από το να ζητήσουμε τα πολλά γκολ. Το Over 2,5 στην εξαιρετική απόδοση του 1.98!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.