Η υπεροχή της Κροατίας και τα γκολ εκατέρωθεν στη Μούρθια



Η δράση συνεχίζεται στο Nations League, με το περισσότερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνουν οι αναμετρήσεις Ισπανία – Δανία, Πολωνία – Πορτογαλία και Κροατία – Σκωτία, ενώ η Κύπρος υποδέχεται τη Ρουμανία. Το υπόλοιπο κουπόνι περιλαμβάνει αγώνες κυρίως από Αγγλία, Σκωτία, Β’ Ισπανία και από τη Λατινική Αμερική. Διαβάστε το σημερινό κουπόνι προτού παίξετε online στοίχημα.

  1. Κροατία – Σκωτία (19:00)

Επιστρέφουμε στο ποδόσφαιρο. Η Κροατία αντέδρασε άμεσα μετά την ήττα από την Πορτογαλία στην πρεμιέρα του Nations League. Παρουσιάζοντας βελτιωμένη εικόνα στο επιθετικό κομμάτι, κέρδισε 1-0 την Πολωνία. Καλείται να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της απέναντι στη Σκωτία, η οποία έχει μόνο ήττες ύστερα από δύο παιχνίδια. Ταυτόχρονα, οι φιλοξενούμενοι κατεβαίνουν με ελλείψεις στο Ζάγκρεμπ. Παίζουμε άσο συνδυαστικά με το Over 1,5 στο 1.91.

  1. Ισπανία – Δανία (21:45)

Για την ίδια διοργάνωση, περιμένουμε δυνατή σύγκρουση στη Μούρθια ανάμεσα στην Ισπανία και τη Δανία. Οι «φούριας ρόχας» μπορεί να σκάλωσαν (0-0) με τη Σερβία στην πρεμιέρα, ωστόσο στη συνέχεια πέρασαν με εμφατικό τρόπο (4-1) από την Ελβετία. Πάντως το εμπόδιο της Δανίας κρύβει κινδύνους, η οποία τα πηγαίνει περίφημα με 2/2 νίκες και τον Κνούντσεν να μονιμοποιείται στον πάγκο. Κάλλιστα, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα, συνεπώς επιλέγουμε το G/G στο 1.95.

  1. Σερβία – Ελβετία (21:45)

Μέτρια η εκκίνηση στο Nations League για τη Σερβία. Μετά από δύο αγώνες έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό, ενώ δεν λείπουν οι απουσίες. Υποδέχεται την Ελβετία, που δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του EURO. Έχει 2/2 ήττες στο ξεκίνημα, με την άμυνά της να μην ανταποκρίνεται. Αμφότερες χωλαίνουν στο ανασταλτικό κομμάτι, θεωρητικά περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, οπότε στρεφόμαστε στο Over 2,5 του 2.20.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις – ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.