Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων για την 112η επετείο απελευθέρωσης της Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Στα πλαίσια του εορτασμού της 112ης επετείου απελευθέρωσης της πόλης της Κοζάνης από τον τουρκικό ζυγό, αμέσως μετά την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο ηρώων και κατάθεση στεφάνων στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης , χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλου.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Εσωτερικών της Ελλάδας αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Βουλευτές της ΠΕ Κοζάνης, Σώματα Ασφαλείας, ο Δήμαρχος της πόλης, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης  α’ και β’ βαθμού, εκπρόσωποι από την Εκπαιδευτική Κοινότητα, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής και κόσμος.

Στη συνέχεια ακολούθησε η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κα Δημοπούλου Αναστασία Φιλόλογο, υποδιευθύντρια του 2 ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης και Πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλολόγων Κοζάνης.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.