Η Κουτρότσιου Αναστασία ενισχύει το κύρος της Ελληνικής Διαιτησίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων



Η εξαιρετική παρουσία της κυρίας Κουτρότσιου Αναστασίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/ Νεανίδων στη Νότια Κορέα ανέδειξε για ακόμη μια φορά την ποιότητα και την αξιοπιστία της ελληνικής διαιτησίας σε διεθνές επίπεδο. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Taekwondo της εμπιστεύθηκε τη διαιτησία σε ημιτελικούς και τελικούς αγώνες, επιβεβαιώνοντας την κορυφαία της θέση στο παγκόσμιο διαιτητικό στερέωμα.

Με πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας και δέκα ως διεθνής διαιτητής, η κα. Κουτρότσιου έχει υπηρετήσει σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις του Taekwondo, όπως Διεθνή Βαθμολογούμενα Πρωταθλήματα, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Μεσογειακούς Αγώνες, Grand Prix και Final Grand Prix, καθώς και σε ηπειρωτικές προκρίσεις ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Η απόλυτη γνώση και η άριστη εφαρμογή των κανονισμών, χωρίς φόβο ή συμβιβασμούς, την καθιστούν σταθερή επιλογή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για τις πιο απαιτητικές και καθοριστικές αναμετρήσεις.

Η κα. Κουτρότσιου ξεχωρίζει για την προσήλωσή της στους κανονισμούς, τη συνέπεια και την ευθυκρισία της, διαχειριζόμενη με ψυχραιμία τις υψηλές πιέσεις των κρίσιμων αγώνων, ενώ δεν διστάζει να πάρει τις σωστές αποφάσεις, ακόμα και όταν αυτές είναι δύσκολες. Αυτός ο συνδυασμός γνώσης και αποφασιστικότητας εξασφαλίζει το δίκαιο αποτέλεσμα και την αμεροληψία σε κάθε διοργάνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας συγχαίρει θερμά την κα. Κουτρότσιου για την αδιάλειπτη προσφορά της στο άθλημα και την υποδειγματική εκπροσώπηση της Ελλάδας σε κορυφαίες διοργανώσεις, κάνοντάς μας περήφανους όλους και ενισχύοντας το κύρος της ελληνικής διαιτησίας παγκοσμίως.

Α.Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.