Ντέρμπι για γερά νεύρα στο ΟΑΚΑ, με ηθικό η Άστον Βίλα



Τελευταίο δυνατό κουπόνι πριν τη διακοπή εξαιτίας των εθνικών ομάδων και όλη η ποδοσφαιρική γη βρίσκεται σε πλήρη δράση. Δυνατά παιχνίδια στο πρόγραμμα και εννοείται οι προβολείς στρέφονται στο ντέρμπι αιωνίων, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Δείτε τι αξίζει για ποντάρισμα καθώς και ποιες είναι οι ξενες στοιχηματικες εταιριες που δεχονται ελληνες για να παίξετε τις επιλογές μας.

  1. Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:00)

Θα ξεκινήσουμε με παιχνίδι από την Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας, αυτό ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι έχουν το ηθικό στο ζενίθ, απίστευτο ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ, 2/2 νίκες και πιο πρόσφατη επιτυχία, το 1-0 επί της Μπάγερν Μονάχου! Άλλη μια προβληματική εμφάνιση για τους φιλοξενούμενους, 3-3 με την Πόρτο εκτός έδρας για το Γιουρόπα Λιγκ, όπου έσωσαν το βαθμό στις καθυστερήσεις, σε ένα τρελό ματς. Τα «λιοντάρια» έχουν την ψυχολογία στο φουλ και την έδρα σύμμαχο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοράρει, αλλά πίσω έχει μεγάλα θέματα. Θα πάμε με το combo 1Χ & G/G που βρίσκεται σε απόδοση 2.00.

  1. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (20:30)

Και τώρα οι δυο τους. Πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν έρχεται η μεγάλη κόντρα και το απόλυτο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι δύο αιώνιοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ, σε μια αναμέτρηση που είναι πολύ κρίσιμη για τους στόχους τους. Και οι δύο προέρχονται από ευρωπαϊκά παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός από την ισοπαλία με την Μπόρατς, ενώ ο Ολυμπιακός από τη μεγάλη νίκη απέναντι στην Μπράγκα. Ο Αλόνσο βρίσκεται σε μεγάλη πίεση, ενώ ο Ολυμπιακός πηγαίνει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι. Η τακτική παίζει τον πρώτο ρόλο σε τέτοια ματς, επιλογή το Χ ημίχρονο σε απόδοση 1.95.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.