HLIADH street food & more στην Κοζάνη: Εσύ έχεις δοκιμάσει;



Το HLIADH street food & more, στην οδό Φιλίππου Β’ 25 στην Κοζάνη, έγινε ο αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις του κρέατος και δικαίως γιατί εδώ κυριαρχούν αυθεντικές γεύσεις που από την πρώτη μπουκιά ‘ακούγονται’ η κάθε μία ξεχωριστά και σε χορταίνουν.

Το HLIADH street food & more, άνοιξε τον Μάιο του 2024 από νέους ανθρώπους, με μενού ξεχωριστό και τιμές προσιτές, που το καθιστούν ιδανικό προορισμό για μια ολοκληρωμένη γευστική απόλαυση.

Καθημερινά από το μεσημέρι μέχρι και αργά το βράδυ η ομάδα του βάζει φωτιά στις ψησταριές και σε περιμένει να περάσεις για σουβλάκι, κοτομπέικον, μπιφτέκι απλό ή γεμιστό, πανσέτα και λουκάνικο.

Στο μενού ξεχωρίζουν το τυλιχτό “hliadh big’ σε ψωμάκι 25 εκατοστών και το ‘club hliadh’ με όποια επιλογή κρέατος σου αρέσει, ενώ η δίκη του σως δίνει άλλη διάσταση στην επιλογή σου.

Δροσερές και ολόφρεσκες σαλάτες, με πρωταγωνιστή την ‘Σαλάτα Hliadh’ που είναι η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, συμπληρώνουν τις προτάσεις στο μενού.

*Όλες οι επιλογές κρεατικών σερβίρονται σε ψωμάκι hliadh big, μεσαίο ή μικρό, σε πίτα  τετράγωνη μικρή ή μεγάλη και συνοδεύονται με τηγανιτές πατάτες, ενώ μπορείς να επιλέξεις όποια αλοιφή σου ταιριάζει από την πλούσια ποικιλία του.

HLIADH street food & more η πρώτη σου επιλογή! Εσύ έχεις δοκιμάσει; 

Ωράριο Λειτουργίας καταστήματος και υπηρεσίας διανομής (delivery):

Δευτέρα – Σάββατο 13:00- 01:00

Κυριακή: 15:00 -00:00

*η διανομή παραγγελιών γίνεται με ελάχιστη χρέωση

*χωρίς χρέωση το delivery

 

 

Hliadh, Φιλίππου Β 25, Κοζάνη

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 24610 41830 6978139442

Facebook: Hliadh street food and more

Instagram: __hliadh__

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.