Συνεργασία για το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης ΠΑΣΚΕ ΑΡΚΕ”:Για ακόμα μία ακόμα φορά καρδιοχτυπήσαμε στο άκουσμα «εργατικό ατύχημα»



Για ακόμα μία ακόμα φορά καρδιοχτυπήσαμε στο άκουσμα «εργατικό ατύχημα»

Ευτυχώς, ο εργολαβικός συνάδελφος που τραυματίστηκε κατά την εργασία του στην ευρύτερη περιοχή της Ακρινής στην κατασκευή Φωτοβολταϊκού πάρκου είναι σε καλή κατάσταση και ευχόμαστε σύντομα να επιστρέψει στη δουλειά του.

Το εργατικό ατύχημα του συναδέλφου είναι ένα ακόμα καμπανάκι σε αυτά που χτυπάνε καθημερινά και μας λένε πως οι συνθήκες στους χώρους εργασίας θα πρέπει να βελτιωθούν και να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι και να παρθούν όλα εκείνα τα μέτρα πρόληψης για να έχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

Απαιτούμε την στελέχωση της επιθεώρησης εργασίας για να είναι δυνατοί οι προληπτικοί έλεγχοι για την αποφυγή των ατυχημάτων.

Για μία ακόμα φορά θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε πότε θα συμβεί η τραγωδία για να παρθούν και να τηρηθούν τα μέτρα.

 

ΚΟΖΑΝΗ 4/10/2024

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.