Ενημέρωση για την Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων



Η Λ.ΕΦ.Ε.Δ. – Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων είναι μια προσπάθεια συνειδητοποιημένων εφέδρων αξιωματικών και οπλιτών, Ελλήνων πολιτών που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη και ενίσχυση των μεταξύ αυτών αναπτυχθέντων κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας σχέσεων, δεσμών και ιδεών και ιδίως η καλλιέργεια του εθελοντισμού, της φιλοπατρίας, της πειθαρχίας και του αλτρουισμού επ’ ωφελεία των Ενόπλων Δυνάμεων και της εθνικής αμύνης της Πατρίδας.

Μέλη της Λ.ΕΦ.Ε.Δ. μπορούν να γίνουν όσοι είναι εν ενεργεία στελέχη ή έχουν υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις ή τα Σώματα Ασφαλείας (ΕΣ, ΠΝ, ΠΑ, ΕΛΑΣ, ΛΣ, ΠΣ κ.λπ.). Θα πρέπει να τονιστεί ότι τα μέλη που εγγράφονται, είναι δόκιμα μέλη για ένα έτος, οπότε υπάρχει η δυνατότητα απόρριψής τους στην δυσάρεστη περίπτωση που αυτά προβούν σε παράνομες ή αντισυνταγματικές πράξεις.

Η Λ.ΕΦ.Ε.Δ. είναι αναγνωρισμένος εφεδροπολεμικός σύλλογος στον οποίο τα μέλη έχουν καταθέσει τους Α.Σ.Μ. τους, οι οποίοι συχνά και όταν απαιτηθεί κατατίθενται στο Γ.Ε.Σ. (ή όπου αλλού κρίνει το Δ.Σ. ότι πρέπει).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.