Βίντεο: Ίδρυση οικοτροφείου για άτομα με αυτισμό στην Κοινότητα Κοιλάδας Κοζάνης



Με σχέδιο και προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής, ξεκινά και επισήμως η δημιουργία οικοτροφείου για Άτομα με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές (Αυτισμό), δυναμικότητας 15 ατόμων, το οποίο θα φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του πρώην Δημαρχείου Ελλησπόντου στην Κοινότητα Κοιλάδας, προσφέροντας συνολικά 25 νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή μας.

Η συγκεκριμένη απόφαση, η οποία πήρε ήδη το «πράσινο φως» από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, θα υλοποιηθεί από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΑΜΚΕ ΙΟΝΟS, σε στενή και αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Κοζάνης και την Τοπική Κοινότητα Κοιλάδας.

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες, ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης βρέθηκε στο χωριό, όπου συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της ΑΜΚΕ ΙΟΝOS, παρουσία του Αντιδημάρχου Ελλησπόντου – Δημητρίου Υψηλάντη Νεκτάριου Ελευθεριάδη και του Προέδρου της Κοινότητας Μιχάλη Τσαουσίδη.

Δηλώσεις για τη σπουδαία αυτή πράξη με κοινωνικό πρόσημο, έκαναν οι κύριοι Κοκκαλιάρης, Ελευθεριάδης και Τσαουσίδης καθώς και οι ψυχολόγοι από την ΑΜΚΕ ΙΟΝΟS Αλέξης Καβαδάτος (Πρόεδρος Δ.Σ.) και Ελένη Αθανασίου (Μέλος Δ.Σ.).

Γραφείο Τύπου
Δήμου Κοζάνης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βίντεο: Ίδρυση οικοτροφείου για άτομα με αυτισμό στην Κοινότητα Κοιλάδας Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.