Καρέ επιθετικών ομάδων



Πέμπτη με πλούσια δράση σε Europa και Conference League. Με δύο Over 2,5 από το Γιουρόπα θα ασχοληθούμε. Δείτε τι αξίζει για ποντάρισμα σήμερα καθώς και ποια είναι η νεα στοιχηματικη εταιρεια στην ελλαδα για να παίζετε τα ματς.

Το πρώτο ματς είναι το Ολυμπιακός – Μπράγκα, με τις δύο ομάδες να έχουν επιθετικά χαρακτηριστικά και να δημιουργούν ευκαιρίες με μεγάλη ευκολία. Οι γηπεδούχοι μπορούν να αφήσουν πίσω την ήττα από τη Λυών, τη στιγμή που οι «πολεμιστές» έχουν δείξει (εδώ και πολλά χρόνια) πως δεν φημίζονται για τις αμυντικές τους αρετές. Ένα γρήγορο γκολ και θα γίνει άνω – κάτω το παιχνίδι. To Over 2,5 στο 1.91.

Στην Κωνσταντινούπολη, η Μπεσίκτας υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Με βαριά ήττα ξεκίνησε η πρώτη (4-0 στην έδρα του Άγιαξ), με χορταστική ισοπαλία η δεύτερη (3-3 με Βικτόρια Πλζεν). Εξαιρετική εντός συνόρων η τούρκικη ομάδα (5-1-0), παίζει σε υψηλό τέμπο, άλλωστε διαθέτει εξαιρετικές μονάδες στο ρόστερ της (Ιμόμπιλε, Ράφα Σίλβα, Ζοάο Μάριο και όχι μόνο). Όχι πως οι Γερμανοί δεν αποδίδουν καλά. Τους αρέσει να παίζουν σε ανοιχτό γήπεδο, έχοντας μπροστά τους Μαρμούς, Σαϊμπί και Εκιτικέ. Αναμενόμενα χαμηλά το Over 2,5 (1.62), θα το πάρουμε όμως.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος στο bet-on-arme.com!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.