Φοιτητικός Σύλλογος ΗΜΜΥ: Όλοι οι φοιτητές φάγανε δωρεάν!



Για ακόμη μια χρονιά οι πρωτοετείς φοιτητές καλούνται με το καλημέρα να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Την πρώτη κι όλας μέρα του ακαδημαϊκού έτους σημειώθηκε η πρώτη νίκη των φοιτητών και φοιτητριών παλεύοντας για την δωρεάν σίτιση των φοιτητών του πρώτου έτους, για πραγματικά σύγχρονες και δωρεών σπουδές στο ύψος τον αναγκών την εποχής.

Συγκεκριμένα όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας κλήθηκαν να πληρώσουν σήμερα το αντίτιμο για την σίτισή τους στην λέσχη των σχολών, πάρα τα μεγάλα λόγια που ακούμε καθημερινά από την διεύθυνση του πανεπιστήμιο για την προσφορά ολιστική μέριμνας για τους φοιτητές.

Μετά από παρεμβάσεις των Φοιτητικών Συλλόγων καταφέραμε σήμερα να μην πληρώσει κανένας φοιτητής και καμία φοιτήτρια για την σίτιση του.

Ταυτόχρονα διεκδικήσαμε και καταφέραμε από 1 Οκτωβρίου οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες που θα κάνουν αίτηση σίτισης με το αποδεικτικό της αίτησης να σιτίζονται δωρεάν μέχρι να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα της σίτισης τους. Τέλος καταφέραμε να ξανά ανοίξουν οι αιτήσεις και για τα μεγαλύτερα έτη.

Είναι υπόθεση όλων των Φοιτητικών Συλλόγων η εξασφάλιση της δωρεάν σίτισης των φοιτητών. Αποδεικνύεται πως μέσα από τους δυνατούς και μαζικούς μας Φοιτητικούς Συλλόγους καθημερινά αποσπάμε κατακτήσεις για ένα πραγματικά σύγχρονο και δωρεάν πανεπιστήμιο όπως μας αξίζει.

Απαιτούμε δωρεάν σίτιση για όλους!

Όλες οι αιτήσεις των πρωτοετών φοιτητών- φοιτητριών να γίνουν δεκτές!

Να αυξηθούν οι δωρεάν κάρτες σίτισης και για τους φοιτητές – τις φοιτήτριες των μεγαλύτερων ετών!

 

Φοιτητικοί Σύλλογοι

ΗΜΜΥ

ΜΗΧ-ΜΗΧ

ΧΗΜ-ΜΗΧ

Παιδαγωγικών

Νηπιαγωγών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.