Ο Ιωνάς Καρούσης το θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Γιάφα του Τελ Αβίβ -Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το τραγικό τέλος του 26χρονου



O 26χρονος Ίωνας Καρούσης, κάτοικος Ιεροσολύμων, είναι ο Έλληνας νεκρός της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη (1/10) στη Γιάφα του Τελ Αβίβ, κατά τον χρόνο της πυραυλικής επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ. Ο 26χρονος ήταν φοιτητής αρχιτεκτονικής, γιος του γνωστού νευροχειρουργού Δημήτρη Καρούση, διευθυντή του Κέντρου Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας του τμήματος Νευρολογίας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Hadassah και της γιατρού Ουρανίας Βούρκα.

Ο Ίωνας Καρούσης ήταν γεννημένος στις 11 Σεπτεμβρίου του 1998. Πήγε δημοτικό στο Ηashalom Elementary School του Τελ Αβίβ και συνέχισε σε σχολείο στην Ιερουσαλήμ έχοντας ειδίκευση σε Αγγλικά, Βιολογία, και Τέχνες. Το 2020 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ. Την ίδια ώρα, σπούδασε πιάνο επί 12 χρόνια στην Μουσική Ακαδημία της Ιερουσαλήμ, αγαπούσε το μπάσκετ και την άθληση, ενώ από μικρός ασχολούνταν με το σχέδιο και τις τέχνες. Σύμφωνα με το βιογραφικό του, ο 26χρονος τελευταία συνεργαζόταν με τον πατέρα του δουλεύοντας σε ένα πρότζεκτ που ασχολούνταν με τη σύγχρονη καταγραφή των στοιχείων των ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας. Μιλούσε και έγραφε αγγλικά, εβραϊκά και ελληνικά.

Περισσότερα εδώ 

www.alphafreepress.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.