Ο δρόμος Φλώρινας – Πτολεμαΐδας – Του Μιχάλη Ραμπίδη



(2 παράγραφοι – χρόνος ανάγνωσης 5” δεύτερα)
Πριν από μερικές ημέρες, διάβασα στην ηλεκτρονική εφημερίδα της Φλώρινας FLORINA PRESS (πιθανότατα από την επίσκεψη του Υφ/ργού Νίκου Ταχιάο) την ευχάριστη είδηση:
Επιτέλους βγήκε από το τέλμα στο οποίο βρίσκονταν επί δύο δεκαετίες ο κάθετος άξονας Φλώρινα-Πτολεμαΐδα. Το Υπουργείο Υποδομών, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές από αυτό, χρηματοδότησε το τμήμα αυτό με το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να ξεκινήσει η κατασκευή του.
Έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρω την πηγή χρηματοδότησης των αναφερόμενων 50 εκ ΕΥΡΩ. Από που προέρχονται, από το ΕΣΠΑ, από Εθνικούς Πόρους, γιατί από την Περιφέρειά μας δεν είναι. Επίσης είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει ώριμη μελέτη για το συγκεκριμένο έργο. Πήρα όμως την πληροφορία ότι για το έργο θα προχωρήσουν από κοινού και παράλληλα (αν μπορεί να γίνει), η μελέτη και η κατασκευή. Μπορεί κάποιος να μας δώσει μια υπεύθυνη απάντηση; Παρακαλώ όσους ενδιαφέρει το έργο να αναζητήσουν μαζί μου τις απαντήσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.