Η συγγραφέας Ζυράννα Ζατέλη στην Κοζάνη την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ως τιμώμενο πρόσωπο του 8ου Συμποσίου Λογοτεχνίας



Στην Κοζάνη θα βρεθεί η γνωστή και πολυβραβευμένη συγγραφέας Ζυράννα Ζατέλη ως τιμώμενο πρόσωπο του 8ου Συμποσίου Λογοτεχνίας. Το αφιέρωμα στην Ζυράννα Ζατέλη, κατά το οποίο η συγγραφέας θα μιλήσει για το έργο και την λογοτεχνική της πορεία, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, ώρα 11.45, στο Κοβεντάρειο (Χ. Μούκα 1-7, έναντι Δημοτικού σχολείου ‘’Χαρίσιος Μούκας’’). Ομιλήτρια θα είναι η Δέσποινα Ιωαννίδου, Φιλόλογος. Συνομιλία με την Ζυράννα Ζατέλη θα πραγματοποιήσει η Συνεκδότρια του περιοδικού Παρέμβαση, Δήμητρα Καραγιάννη. Στις αναγνώσεις θα είναι ο Νίκος Κουρού, Ηθοποιός-Σκηνοθέτης.

Το Συμπόσιο (4, 5, 6 Οκτωβρίου) διοργανώνεται από το Λογοτεχνικό Περιοδικό «Παρέμβαση», σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Κοζάνης, με την αιγίδα και υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, καθώς και με την αιγίδα της Εταιρείας Συγγραφέων. Υποστηρικτές είναι το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, η Εταιρία Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, ενώ συμμετέχουν η θεατρική ομάδα ΟνειρόDrama, το VimaLab, το ΣΥΝβιβλιοπωλείο, το CluBE και ο Κύκλος.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.