Πως παίζεται η ρουλέτα



Η ρουλετα καζινο live τοποθετείται ένας τυμπανοειδής μηχανισμός εντός του οποίου περιστρέφεται ένας ειδικός κοίλος δίσκος χωρισμένος σε 37 αριθμούς (0-36, μη τοποθετημένοι σε σειρά). Οι αριθμοί χωρίζονται σε μαύρο και κόκκινο όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, εκτός από το 0 που είναι πράσινο.

Κανόνες ρουλέτας

Ο βασικός σκοπός του παιχνιδιού είναι να προβλέψετε τον τελικό αριθμό, το χρώμα αυτού ή το γκρουπ στο οποίο ανήκει. Το παιχνίδι ξεκινάει με το γύρισμα του τροχού από τον κρουπιέρη προς μία κατεύθυνση. Οι παίκτες ξεκινούν τα πονταρίσματα και κατά τη διάρκεια του γυρίσματος του τροχού ο κρουπιέρης ρίχνει τη μπίλια προς την αντίθετη κατεύθυνση, ώστε αυτή να περιστραφεί στην ειδική αυλάκωση που υπάρχει πριν πέσει μέσα στον τροχό.

Το παιχνίδι παίζεται με μάρκες. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να ποντάρουν μία ή περισσότερες μάρκες σε νούμερο, χρώμα, μονά-ζυγά ή κάποιο γκρουπ αριθμών στη ρουλέτα. Κανόνες που να ορίζουν συγκεκριμένο ύψος πονταρισμάτων δεν υπάρχουν. Οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν όσες μάρκες θέλουν ακόμα και σε αντικρουόμενα ενδεχόμενα (π.χ. και μαύρο και κόκκινο). Τα πονταρίσματα σταματούν και οι παίκτες περιμένουν τη μπίλια να «καθίσει» σε κάποιον αριθμό. Αυτός ο αριθμός είναι ο νικητήριος και πληρώνει τους νικητές αναλόγως.

Τα πονταρίσματα στη ρουλέτα

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες στοιχημάτων στη ρουλέτα:

  • Τα Εσωτερικά (πονταρίσματα σε αριθμούς).
  • Τα Εξωτερικά (πονταρίσματα σε σύνολα, π.χ. χρώμα, μονά-ζυγά).
  • Τα Ειδικά πονταρίσματα (πονταρίσματα σε σύνολα που προκύπτουν από τη σειρά των αριθμών πάνω στον τροχό).

Δείτε τη συνέχεια στο casinowinners.gr!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.