’GO Alive’: Ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο «Η Ευρώπη Ενεργοποιείται Τοπικά» στο Κοβεντάρειο



Το σχέδιο «Η Ευρώπη ενεργοποιείται τοπικά» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος BUILD, με φορέα υλοποίησης την ‘’GO Alive’’, και εταίρο την ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ. Το BUILD συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω του προγράμματος Citizens, Equality, Rights and Values (CERV), το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Κέντρο Στήριξης ΜΚΟ Κύπρου.

Το γενικότερο σχέδιο περιλαμβάνει την σύσταση ενός Περιφερειακού Συμβουλίου Νέων που αποτελείται από 20 νεαρά άτομα των 5 συμμετεχόντων δήμων και την εκπαίδευση αυτών στις αξίες της Ε.Ε. προάγοντας τη ενεργή συμμετοχή τους στις δημοκρατικές διαδικασίες.

Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι οι νέοι και οι νέες να αποκτήσουν “φωνή” και να έρθουν σε επαφή με Φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών καθώς επίσης και με δημοτικούς φορείς της Κοζάνης, αλλά και να παρουσιάσουν τα έως τώρα αποτελέσματα του σχεδίου μέσω της προβολής των πολύ ενδιαφέροντων βίντεο που έχουν δημιουργηθεί από τους ίδιους, με θέμα την υποστήριξη της τοπικής νεολαίας για τη συμμετοχή της στα κοινά!

Παρακαλούμε για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης όπως μας συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι και τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου:

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Infoday

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Περιφερειακό Συμβούλιο Νέων μπορείτε να βρείτε στην επισυναπτόμενη πρόσκληση καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα μας: https://goalive.eu/europe-at-the-grassroots/.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.