Επιτροπή Ειρήνης Κοζάνης: Συγκέντρωση για τις ραγδαίες και άκρως επικίνδυνες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή



Καλεί σε πικετοφορία – συγκέντρωση το Σάββατο 5/10 στις 11 πμ για τις ραγδαίες και άκρως επικίνδυνες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή

Εργαζόμενοι,εργαζόμενες,νέοι και νέες, συναγωνιστές, συναγωνίστριες,

Το κράτος-τρομοκράτης του Ισραήλ εξαπολύει, με τις ευλογίες και τη στήριξη των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ, έναν γενικευμένο πόλεμο εναντίον των λαών της Μέσης Ανατολής, με απρόβλεπτες συνέπειες για την ευρύτερη περιοχή αλλά και διεθνώς. Τα συνεχιζόμενα εγκλήματά του φανερώνουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο κλιμάκωσης του πολέμου και των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, ο αντίκτυπος των οποίων υπερβαίνει τα όρια της Μέσης Ανατολής.

Η αναμενόμενη απάντηση του Ιράν στις εγκληματικές ενέργειες του Ισραήλ  αποτελεί μια πολύ επικίνδυνη κλιμάκωση και γενίκευση του πολέμου στη Μέση Ανατολή με απρόβλεπτες συνέπειες για την ευρύτερη περιοχή μας

Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι συνένοχη σ’ αυτά τα εγκλήματα. Απ’ την πρώτη στιγμή, όπως έκαναν κι άλλα κόμματα, υιοθέτησε και συνεχίζει να προβάλλει όλα τα προσχήματα του Ισραήλ, ενώ παρέχει πολύμορφη πολιτική, οικονομική και στρατιωτική στήριξη, εμπλέκοντας τον λαό μας σε επικίνδυνες περιπέτειες.

Καλούμε το λαό της Κοζάνης να εκφράσει την καταδίκη του στα εγκλήματα του Ισραήλ που γίνονται με την στήριξη των ΗΠΑ,ΝΑΤΟ και ΕΕ να δυναμώσει τον αγώνα του ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας, να σταθεί αλληλέγγυος στους λαούς που ματώνουν εξαιτίας των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών και πολέμων.

Τώρα πρέπει λαός και νεολαία να δείξουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην με οποιοδήποτε τρόπο ανάμειξη της χώρας μας.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ του Σαββάτου 5/10 – 11πμ, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, να βροντοφωνάξουμε.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ!   ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.