Κενά η Μίλαν, δεν συγχωρεί η Λεβερκούζεν



Τριήμερο ευρωπαϊκών εκδηλώσεων αρχής γενομένης με το Τσάμπιονς Λιγκ απόψε. Σπουδαία ματς, δύο οι επιλογές μας. Δείτε παρακάτω τι παίζουμε καθώς και ποιες είναι οι καλυτερες στοιχηματικες εταιριες για να ποντάρετε στα ματς.

Μία βραδιά στο Λεβερκούζεν, την οποία έχουμε πιάσει αρκετές φορές στο στόμα μας από πέρσι και με το δίκιο μας. Θυμήθηκε να παίξει άμυνα το Σάββατο κόντρα στην Μπάγερν και της βγήκε σε καλό. Επιτέλους ήταν και λίγο στρωμένη στο παιχνίδι της, ελάχιστα τα λάθη και έτσι πήρε την ισοπαλία 1-1. Πάλι έμεινε χωρίς ήττα από τους Βαυαρούς, δεν το λες και λίγο πράγμα.

Στην Ευρώπη ήταν επιβλητική με τη Φέγενορντ, τώρα έρχεται άλλο επίπεδο στην «Μπάι-Αρένα» με τη Μίλαν να είναι αναγκασμένη να… απαντήσει μετά τη σφαλιάρα από τη Λίβερπουλ. Σε καλό μομέντουμ οι “ροσονέρι” μετά το 2/2 στο πρωτάθλημα με Ίντερ και Λέτσε, αν μη τι άλλο έδειξε πιο αποτελεσματική και σοβαρή στο παιχνίδι της.

Επιθετικά με Έιμπραχαμ και Μοράτα δείχνει σαφώς πιο δυναμική στον τομέα αυτό. Ο Πούλισιτς είναι σε τρελή φόρμα με 5 σερί ματς που σκοράρει με Εθνική ΗΠΑ και σύλλογο. Απειλητική ναι, προβληματική δε στην άμυνα, μόνο ο Μενιάν δεν μπορεί να τα πιάσει όλα.

Στην Ευρώπη η Μίλαν δεν απέδειξε ακόμα ότι είναι έτοιμη για την υπέρβαση. Η Λεβερκούζεν διαθέτει την έδρα και το πιο έτοιμο σύνολο. Θα πάρει τη νίκη, λογικά με υψηλό σκορ. Το combo «1 & Over 1,5» σε απόδοση 1.83.

Και από ημίχρονο…

Γκολάκια περιμένουμε από Στουτγάρδη και Σπάρτα Πράγας. Δεν υπάρχει άμυνα εδώ, ακόμα και προσεκτικοί να είναι οι Τσέχοι, οι Σουηβοί βρίσκουν χώρους εντός έδρας για να χτυπήσουν. Άλλο η Ευρώπη φυσικά, εντούτοις είδαμε τη θαρραλέα εικόνα της με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Σπάρτα ξεκίνησε με σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα, θα προσέξει περισσότερο εκτός έδρας, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι θα βάλει πούλμαν. Θα αντέξει ως ένα σημείου, θα βρει και χώρους για κόντρα, δέχεται άλλωστε εύκολα γκολ φέτος η Στουτγάρδη. Ποντάρουμε να έχουμε τα δύο γκολ τουλάχιστον από το πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2.10.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.