Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης στην Κοζάνη- Πώς την “πάτησε” 46χρονη και κατέθεσε 3.891€ σε τραπεζικό λογαριασμό



Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος ενός ατόμου

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, απάτη που διαπράχθηκε στα μέσα Απριλίου του έτους 2024 σε περιοχή της Κοζάνης και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος ενός 40χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, 46χρονη ημεδαπή κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε, καθώς άγνωστο άτομο επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της, προσποιούμενο υπάλληλο δημόσιας υπηρεσίας και αφού της παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθή, με το πρόσχημα επιστροφής χρημάτων, έπεισε αυτήν να μεταφέρει σε τραπεζικό λογαριασμό -2- εμβάσματα, συνολικού χρηματικού ποσού -3.891- ευρώ.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος είναι  κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο μεταφέρθηκε το ανωτέρω χρηματικό ποσό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.