Ενίσχυση Πυροσβεστικών δυνάμεων από τη Δυτική Μακεδονία στα πύρινα μέτωπα της Κορίνθου – Δείτε φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την “πύρινη λαίλαπα” & το καμένο όχημα της Π.Υ



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Ενίσχυση Πυροσβεστικών δυνάμεων απέστειλε η Δυτική Μακεδονία, στις φωτιές της Κόρινθου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, πυροσβεστικές δυνάμεις από την Δυτική Μακεδονία συνδράμουν στη μεγάλη φωτιά στην Κόρινθο, από το βράδυ του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου.

Η Δυτική Μακεδονία απέστειλε Πυροσβεστικές δυνάμεις στην Αττική για προληπτικούς λόγους αφού ο δείκτης επικινδυνότητας για εκδήλωση φωτιάς, βρισκόταν στο 4, ενώ στη συνέχεια προέκυψε η πυρκαγιά της Κόρινθου και οι πυροσβεστικές δυνάμεις μετέβησαν στο σημείο .

Αυτή τη στιγμή στα πύρινα μέτωπα της Κορίνθου συνδράμουν 13 υδροφόρα οχήματα από την ΠΔΜ, με ανάλογο προσωπικό.

Οι Πυροσβέστες από όλη την Ελλάδα που βρίσκονται στα πύρινα μέτωπα της Κορίνθου, δίνουν κυριολεκτικά μια υπεράνθρωπη μάχη με τις φλόγες.

Τραγικός απολογισμός της πύρινης λαίλαπας , δύο ανθρώπινες ζωές, ενώ από τις φλόγες δεν γλίτωσε και ένα πυροσβεστικό όχημα που κάηκε ολοσχερώς.

Δείτε φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.