Φωτορεπορτάζ και βίντεο από τον φετινό ‘Λασσάνειο Δρόμο’ Κοζάνης – Πάνω από 800 οι συμμετέχοντες



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Περισσότεροι από 800 πολίτες όλων των ηλικιών έλαβαν μέρος στον φετινό ‘Λασσάνειο Δρόμο’ στην  Κοζάνη με σταθμό εκκίνησης την κεντρική πλατεία της πόλης, το πρωί της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου 2024.

Στις 10:30π.μ. δόθηκε το σήμα εκκίνησης  για την πρώτη διαδρομή των 10,11χλ, ακολούθησε η δεύτερη των 5,11χλμ. και λίγο αργότερα δόθηκε η εκκίνηση των 500μ. για τα παιδιά.

Την γιορτή του Αθλητισμού διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης σε συνεργασία με τον «Δήμο Κοζάνης-Αντιδημαρχία Αθλητισμού-Πολιτισμού» και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Επιπλέον στην αθλητική εκδήλωση συμμετείχε η Συνωμοσία Κρουστών του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, όπου με τον δικό τους τρόμο εμψύχωναν τους δρομείς.

Κατά τη διάρκεια απονομής των μεταλλίων στην τελετή λήξης του φετινού ‘Λασσάνειου Δρόμου’, δόθηκε ως έπαθλο στους νικητές του αγώνα των 5 χιλιομέτρων και μία κορνίζα από τον γνωστό ζωγράφο από τη Σιάτιστα Κοζάνης,  Κώστα Ντιό.

Η Τροχαία Κοζάνης καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, ρύθμιζε την κυκλοφορία των οχημάτων για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.