Συντηρητικά και πάλι η Μπαρτσελόνα



Σπουδαίες μάχες σε όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ωστόσο στο ελληνικό κοινό μπαίνει στο μικροσκόπιο και το μπάσκετ, αφού αυτό το διήμερο διεξάγεται το Σούπερ Καπ. Στο ποδόσφαιρο φυσικά ξεχωρίζει το ντέρμπι στην Μπουντεσλίγκα ανάμεσα σε Μπάγερν και Λεβερκούζεν. Δείτε παράλληλα ποιες είναι οι καλύτερες στοιχηματικές, καθώς και ποια είναι τα καλύτερα φρουτάκια οπαπ.

  1. Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι (14:30)

Ξεκίνημα με παιχνίδι από την Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να κερδίσει την Άρσεναλ στο μεγάλο ντέρμπι, ωστόσο ισοφάρισε στο φινάλε και έσωσε τον βαθμό. Πάντως οι “πολίτες” θα αγωνιστούν με τη μεγάλη απουσία του σπουδαίου μέσου Ρόδρι και λογικά θα δούμε μια διαφορετική ομάδα. Η Νιούκαστλ δείχνει καλά στοιχεία μέχρι στιγμής και μπορεί να ζορίσει την πρωταθλήτρια, κρατάμε το combo Χ2 & G/G στο 1.90.

  1. Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν (19:30)

Η Μπάγερν έχει μπει με το πόδι στη σεζόν, ωστόσο καλείται να δείξει αυτό το δυνατό πρόσωπο και κόντρα σε έναν σοβαρό αντίπαλο, όπως η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν. Η οποία φέτος δείχνει ότι δεν θα κάνει την περσινή χρονιά αλλά παρουσιάζει αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο μέχρι στιγμής.  Αμφότερες παίζουν φουλ επίθεση, ενώ δεν απουσιάζουν τα προβλήματα στην άμυνα.  Μονόδρομος τα πολλά γκολ, κρατάμε τον συνδυασμό G/G & Over 3,5 στο 2.00.

  1. Οσασούνα – Μπαρτσελόνα (22:00)

Κλείνουμε με Ισπανία και το ματς ανάμεσα στην Οσασούνα και Μπαρτσελόνα. Οι “μπλαουγκράνα” έχουν μπει πολύ δυναμικά στη σεζόν, μετρώντας 7/7 νίκες στο Πρωτάθλημα και οδηγούν την κούρσα. Η Οσασούνα πάντως παίζει αρκετά κλειστά και η φιλοξενούμενη με το φορτωμένο πρόγραμμα θα πάει συντηρητικά τα παιχνίδια της από εδώ και πέρα. Κρατάμε το διπλό με το Under 3,5 στο 2.55.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις – ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος κλικ εδώ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.