Εξιχνιάσθηκε ακόμη μία περίπτωση κλοπής σε βάρος 76χρονης στην Πτολεμαΐδα



Εξιχνιάσθηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, ακόμη μία περίπτωση κλοπής, που τελέστηκε σε βάρος 76χρονης ημεδαπής, με τη μέθοδο του εναγκαλιασμού, στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, πρωινές ώρες της 17-09-2024 ,  η 18χρονη πλησίασε 76χρονη ημεδαπή, στην πόλη της Πτολεμαΐδας και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, κατάφερε να αφαιρέσει από το λαιμό της, ένα (1) χρυσό σταυρό με την αλυσίδα του, αξίας περίπου -500- ευρώ, ενώ ακολούθως επιβιβάστηκε σε όχημα με οδηγό 34χρονο ημεδαπό και αποχώρησαν.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος των προαναφερόμενων ημεδαπών, για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.