Ημερίδα παρουσίασης του Συνεργατικού Χώρου Εργασίας στη Δυτική Μακεδονία – Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2024



Ο Συνεργατικός Χώρος Εργασίας στη Δυτική Μακεδονία σας προσκαλεί σε ενημερωτική ημερίδα που θα διοργανωθεί την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2024, ώρα 19:00 στα γραφεία του στην οδό Κασομούλη 13 στην Κοζάνη.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν οι δράσεις και οι παρεχόμενες υπηρεσίες του Συνεργατικού Χώρου Εργασίας και η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή ωφελούμενων στο έργο.

Στόχος της πράξης είναι να προσφέρει ένα περιβάλλον στήριξης και εκκόλαψης επιχειρήσεων ώστε οι επιχειρηματικές προσπάθειες να οδηγήσουν σε ταχέως αναπτυσσόμενες επιτυχείς επιχειρήσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Οι ωφελούμενοι θα έχουν πρόσβαση σε φυσικές και ψηφιακές υποδομές εργασίας/συνεργασίας και σε υπηρεσίες πληροφόρησης και προσανατολισμού. Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν τόσο φυσικά όσο και νομικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει ελαφρύ δείπνο και δικτύωση

https://www.coworking-pdm.gr/?p=354

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.