Η Δικηγόρος Ευαγγελία Καρακούλα η νέα ”Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης” στον Δήμο Κοζάνης



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Η Δικηγόρος Ευαγγελία Καρακούλα εκλέχτηκε για τη θέση ‘’Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης’’ στη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου.

Οι υποψήφιοι για τη θέση ‘’Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης’’ ήταν η Ευαγγελία Καρακούλα ο Βασίλειος Λιάνας και ο Αθανάσιος Χατζής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη ψηφοφορία για την ανάδειξη του «Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης» είχε πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου και απέβη άκαρπη, καθώς δεν είχε συγκεντρώσει τα 2/3 του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τον όρο της ενισχυμένης πλειοψηφίας.

Σύντομο βιογραφικό της νέας ‘’Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης’’

Είμαι η Ευαγγελία Καρακούλα του Αθανασίου και της Δέσποινας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κοζάνη, όπου και κατοικώ. Είμαι έγγαμη και έχω δύο παιδιά.  Είμαι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, επί 23 έτη, ενεργό και μάχιμο μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης. Έχω Μεταπτυχιακές Σπουδές με ειδίκευση στο ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ και ομιλώ Αγγλική και Γερμανική Γλώσσα. Είμαι Πιστοποιημένη Υπεύθυνη Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Συμμετέχω ενεργά στην κοινωνική και αθλητική ζωή του τόπου μας, καθώς είμαι μέλος στο Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης «Μαμάτσειο» και του Αθλητικού Σωματείου «Μακεδονικός» Κοζάνης. Επίσης είμαι πρόεδρος επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για εξέταση αντιρρήσεων .

Υποψήφια με την παράταξη ‘Μαζί για την Κοζάνη’ στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.