Επαγγελματική νίκη για την Μπενφίκα, ανοίγει το ματς στο Μπέργκαμο



Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το γεμάτο τετραήμερο, πριν ριχτούμε και πάλι στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που ακολουθούν μεσοβδόμαδα για το Γιουρόπα Λιγκ. Στην Πορτογαλία, η Μπενφίκα δείχνει να παίρνει μπρος με τον Μπρούνο Λάζε στον πάγκο της, ενώ η Αταλάντα μπορεί να κερδίσει τη νεοφώτιστη Κόμο αλλά και να δεχτεί γκολ. Πρώτα από όλα όμως, δες εδώ γιατί ΔΕΝ πρέπει να παίζεις σε στοιχηματικες χωρις ταυτοποιηση.

  1. Aταλάντα – Κόμο (21:45)

H Αταλάντα με τον Γκασπερίνι στον πάγκο για ακόμα μια χρονιά δείχνει ανταγωνιστική παρά τις αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της. Δεν έδειχνε σταθερή στην εκκίνηση, ωστόσο σιγά – σιγά δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της. Η νεοφώτιστη Κόμο αποτελεί ομάδα με οικονομική επάρκεια και ποιοτικό ρόστερ, ωστόσο ακόμα ψάχνεται. Μπορεί να σκοράρει απόψε κόντρα στην Αταλάντα αλλά όχι και να πάρει θετικό αποτέλεσμα.  Κρατάμε τον άσο με το αμφίσκορο σε απόδοση 3.20.

  1. Μποαβίστα – Μπενφίκα (22:15)

Η Μπενφίκα εκκίνησε άσχημα τη σεζόν και το μάρμαρο το πλήρωσε ο κόουτς Σμιντ, ήρθε ο Μπρούνο Λάζε και συμμάζεψε αρκετά την κατάσταση. Ήδη η ομάδα μετράει το 2/2 μαζί του, δείχνοντας μάλιστα και πολύ καλό πρόσωπο. Η Μποαβίστα παίζει κλειστά και θα κοιτάξει να διαφυλάξει τα νώτα της εντός έδρας, ενώ η Μπενφίκα ακόμα ψάχνεται. Πάμε με το combo 2 & Under 3,5 σε απόδοση 1.93.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.