Έτοιμη για όλα η Άρσεναλ, προβάδισμα η Ίντερ στο ντέρμπι



Πολύ δυνατό το κουπόνι της Κυριακής, όλη η ποδοσφαιρική υφήλιος βρίσκεται στις επάλξεις. Σπουδαία παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα, στην Αγγλία υπάρχει το Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ, στην Ιταλία έχουμε το μεγάλο ντέρμπι στο Μιλάνο μεταξύ Ίντερ και Μίλαν, ενώ στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα πηγαίνει στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Μπορείς να βρεις κορυφαία προσφορά* για να παίξεις τις ματσάρες της ημέρας βάζοντας το fonbet promo code.

  1. Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ (18:30)

Στην Πρέμιερ Λιγκ το μεγαλύτερο ματς της αγωνιστικής είναι αναμφίβολα αυτό ανάμεσα στη Σίτι και την Άρσεναλ. Βρήκε τον μπελά της η Σίτι απέναντι στην αμυντική τακτική της Ίντερ και παραχώρησε 0-0 στην πρεμιέρα της στο Τσάμπιονς Λιγκ. 0-0 και για την Άρσεναλ, που αντιμετώπισε την Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Η Άρσεναλ προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να γκρεμίσει από την κορυφή την πρωταθλήτρια Σίτι. Είναι σε θέση να πάρει κάτι, θα πάμε με τη διπλή ευκαιρία της Άρσεναλ που πληρώνει 2.00.

  1. Ίντερ – Μίλαν  (22:00)

Κλείνουμε με Serie Α και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η Ίντερ ψυχολογικά ανεβασμένη χάρη στο 0-0 που απέσπασε από τη Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μίλαν, αντίθετα, πέρασε πραγματικό εφιάλτη αντιμέτωπη με τη Λίβερπουλ. Μπορεί να προηγήθηκε, αλλά η συνέχεια ήταν δραματική και ηττήθηκε με 3-1. Η Ίντερ πατά καλύτερα και φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο στο μεγάλο ντέρμπι. Πάμε με το combo 1 & Over 2,5 σε απόδοση 2.43.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.