Hermes Tours: 5ήμερη Προσκυνηματική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη- Μια εκδρομή γεμάτη εικόνες, γεύσεις και αναμνήσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες!



Το ταξιδιωτικό γραφείο Hermes Tours, σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα διοργανώνει 5ήμερη Προσκυνηματική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη!

Ανακαλύψτε την μαγεία της Κωνσταντινούπολης σε μια μοναδική εκδρομή που συνδυάζει ιστορία, πολιτισμό και ανεξίτηλες εμπειρίες! Ξεκινώντας από την Πτολεμαΐδα και την Κοζάνη, θα διασχίσουμε την Ανατολική Θράκη και θα φτάσουμε στην Κωνσταντινούπολη, την “Πόλη των Πόλεων”.

Η πρώτη μας στάση περιλαμβάνει την ιστορική Μονή της Ζωοδόχου Πηγής, ενώ συνεχίζουμε με ξενάγηση στα Θεοδοσιανά Τείχη, το Επταπύργιο και τη Μονή Βλαχέρνας. Στη συνέχεια, απολαύστε μια προαιρετική κρουαζιέρα στον Βόσπορο, θαυμάζοντας την απαράμιλλη ομορφιά της πόλης.

Η επόμενη ημέρα σας υπόσχεται μια αξέχαστη περιήγηση στο Μπλε Τζαμί, την Αγία Σοφία και το ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ.

Κλείστε την ημέρα σας με μια παραδοσιακή βραδιά γεμάτη Οριεντάλ μουσική και χορό. Τέλος, πριν την αναχώρηση, επισκεφτείτε το Οικουμενικό Πατριαρχείο για να παρακολουθήσετε τη Θεία Λειτουργία και απολαύστε την τελευταία σας βόλτα στην Πόλη.

Αναχώρηση 10 – 14 Οκτωβρίου 2024 με βραδινή αναχώρηση 

Μια εκδρομή γεμάτη εικόνες, γεύσεις και αναμνήσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Για διακοπές και εκδρομές με ασφάλεια, άνεση και εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες επιλέξτε  HERMES TOURS!

Κλείστε έγκαιρα θέση!

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Hermes Tours, Ειρήνης 4 Κοζάνης &

25ης Μαρτίου & Πόντου Πτολεμαΐδα 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας Κοζάνης: 2461 031613 & 24610 36613 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας Πτολεμαΐδας: 24630 20280 &24630 21228

hermes-tours.gr 

Facebook: Hermes Tours

Instagram: hermes_tours.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.